Jump to content

Liquido

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

323 profile views

Liquido's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1.   Hocam istanbulda yaşamıyorum 0 toplamam gerekiyor :) 
  2. Arkadaşlar Merhaba. Aşağıdaki sistemi topladım kısmet ise alıcağım onaylarsanız acaba son bir kez kontrol edermisiniz değiştirilmesi gereken veya ekleyip çıkarılması gereken parça varmı veya. Bu Fiyata topladığım sistemden daha iyi performans alabiliceğim düşündüğünüz bir sistem var ise intel toplayabilirseniz güzel olur düşüncelerinizi alabilirmiyim? 4100 TL ye aşağıdaki sistemdenmi daha iyi performans alabilirim yoksa INTEL sistemdenmi?
  3. Micro atx anakartim mitd atx kasaya uyuo yani peki tsk arkadaslar
  4. Arkadaslar micro atx anakartim var bu kasaya uyarmi ?http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-8870g-400w-midt-atx-siyah-kasa.html
  5. Merhaba Bu sistemin imageres.dll dosyasını paylaşırmısınız ? Sadece bu sistemin imageres.dll sini lazımda :) MoTuN --> komple paketin linkini bir önceki sayfada verdim. ayrıca dll dosyası paylaşma gibi bir niyetim olsa sistemi paylaşmazdım zaten.
  6. Merhaba kendi fikrimide söylemek istiyorum gerçekden böyle birşey çok güzel olur. Hem birbirimizi tanıma şansımız olur.. Sohbet ederiz. Alınıcak bir karar vs varsa onlar hakkında görüşlerde alınabilir.. Gerçekten güzel olur.
  7. Windows 10'un Yeni ISO su gelicekmiş. Onuda eklerseniz çok güzel olur :) 
  8. Uydunet önceden alt yapısında çok şikayet vardı 1 sene önce facebook sayfalarından sadece şikayetler yağıyordu ama bir anda alt yapılarını geliştirdiler AKN Paketleri felan getirdiler Şuan gayet stabil çalışıyor. Bölgenizde var ise lütfen geçiniz.Ayrıca Yeni Fırlatılıcagı uydudan sonra kapsama alanı büyük ölçüde genişleyecegi söyleniyor. 
  9. iobit driver booster 2 kullanıyorum ve memmunum çok güzel çalışıyor.
  10. Merhaba arkadaşlar Ben sanalda Windows xp test etmek istiyorum Windows 8.1 32 bit kullanıyorum virtual box indirdim. Herşeyi yaptım ama aşagıdaki hatayı alıyorum hep. vmware player deniyorum ama oda desteklemiyor sadece bu açılıyor aşagıdaki hatanın çözümünü alabilirmiyim ? Digerleri malesef olmuyor windows 7 yüklersem oluyor windows 8.1 sadece açılan bunu bulabildim.Yöneti olarak başlattım ayrıca gene aynı hata.
  11. Windows 7 lerde bazen Svchost haddini aşıcak şekilde RAM kullanımına sebeb oluyor sonra düşüyor.
  12.   Mate7 Düşünebilirmisin ? Özellikleri benimde hoşuma gitmişti. 
  13. Bunu Mutlaka Tüketici Hakem heyetine bildirmeniz gerekmektedir uygun görüldügü taktirde gereken işlemi mutlaka yaparlar .. 
  14. Çogu firma onay olmadanda çekebilme yöntemleri mevcuttur ayrıca 3D Secure ile ödeme seçenekleride mevcuttur.Yani bir çok ödeme seçenekleri. 
×
×
  • Create New...