Jump to content

insanevladi

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About insanevladi

Recent Profile Visitors

94 profile views

insanevladi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. http://kickass.to/windows-7-ultimate-64-bit-sp1-with-windows-crack-and-keys-untouched-t7706370.html   bu torrenti indirdim hocam, yardımcı olursanız çok sevinirim. meşguliyet sebebiyle yazamamıştım
  2. Hocam denedim yine olmuyor, gimagex'te commit changes işaretli yine olmuyor, başka torrent indirdim yine olmuyor, artık değiştirmediğim dosya kalmadı, ama hep aynı sözleşme çıkıyor. yani dediğiniz herşeyi değiştirdim, denediğim sistemlerin hepsi sadece ingilizce ve x64 bit. Bu yüzden en-Us klasöründe ki license rtfleri sahipik alıp değiştirdim, belki bu 20. denemem ama hala aynı sonuç çıkıyor çıldıracağım
  3. Hocam indirdim pazartesi kontrol edip donus yapacagin bu konuya
  4. Hocam dediginin aynisini yapiyorum yujledigim windows ingilizce system32/en-us/licenses/default ve oem ve eval hepsinin icindekileri rtfleri uzanti degistirmeden degistiriyorum yine olmuyor, hatta amd64 klasoru var ondakileride degistiriyorum yine olmuyor (yukledigim windows 64bit)
  5. Dediğiniz şekilde yaptım fakat yine olmadı. Yüklemeye çalıştığım windows 7 ultimate ve 64 bit.   Hatta dediklerinize ilaven WinSXS dosyası içindeki amd64 klasörlerinde ki license dosyalarını da değiştirdim, yine olmadı.   Yardımcı olursanız çok sevineceğim.
  6. Arkadaşlar merhaba, Benim çok önemli bir sorum olacak, belki sizler bu önemli birşey mi diyeceksiniz ama benim için büyük bir önem taşıyor.   Windows 7 Ultimate x64 ile format atarken EULA yani sözleşme ekranı çıkmakta. Benim bu EULA metnini değiştirmem gerekiyor, imagex ile install.mui dosyasını çıkardım tüm license ve eula dosyalarını değiştirdim W32UIRes.dll.mui dosyasıda 4 farklı yerde bulunuyor oralardanda değiştirdim fakat olmadı. Hakeza isonun içinde yer alan sources kısmındaki licences kısmındaki wordleride değiştirdim fakat olmadı. Yine klasik ekran çıkıyor. Bu kutuyu silsemde olur, yani bu kutudaki metni değiştirmek, olmuyorsa bu kutuyu silmek istiyorum. Bana acil şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim.   Not : Ben accept eula gibi, RT Seven Lite'daki kurulumsuz ayarlarını kastetmiyorum, bu EULA metnini değiştirmeyi ve silmeyi kastediyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Ayrıca link ekliyorum, resimde ki ekran benim yükleme ekranıma ait değildir, ne dediğimin anlaşılması için koyuyorum.    http://winsupersite.com/site-files/winsupersite.com/files/archive/winsupersite.com/content/content/128671/win7/win7_rc_install_15.jpg  Kutu içerisinde ki metni değiştirmek, olmuyorsa kutuyu silmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...