Jump to content

kdoksan

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kdoksan

  1. Unauthorized Wireless network card is plugged in sorununu ch341 ile bios yedeğini alıp tekrar modlayarak çözdüm. Artık istediğim kartı takabiliyorum. sorun çıkarmıyor.
  2. sorun parası değil wifi kart kullanma yada sorunu çözme şansım varken denemek isterim. Biosun yedeği var her türlü geri yükleme yaparım.
  3. Arkadaşlar Merhabalar uzun süredir internette forumlara girmiyorum. Başlıca sebebi eskisi kadar bilgisayarla haşır neşir olmayı bırakmamdı. Bu aralar elime gelen bir z510 bilgisayar fena halde bana kafayı yedirdi. O yüzden buradaki bilgili arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Lenovo idepad z510 laptop anakartı arızalı ve tamir olmuyordu. Yeni anakart siparişi verdim ve montajladım. Herşey tamam ama wifi kartını görmüyor. Elimdeki wifi kartlarını denedim. Bana şöyle bir uyarı verdi. "Unauthorized Wireless network card is plugged in" biraz araştırdığımda lenovo ve bazı bilgisayarlarda güvenlik amaçlı whitelist koruması konduğunu öğrendim. Yani biosa koruma konmuş farklı wifi kartı takınca bilgisayar açmıyor. Biosu modlamak gerek bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Yabancı sitelerden biraz kaynak buldum ama bazı sebeblerden dolayı daha uygulamadım. Şimdiden teşekkürler.
  4. Mustafa Hocam Menü.lst ye ,kali linux , xpioan , lubuntu ve slax da eklemek istiyorum.Biraz grup4Dos kodlarını denedim ama hatalar aldım.Elinizde denediğiniz ve çalışan varsa verebilirseniz benim için iyi olur.
×
×
  • Create New...