Jump to content

prediseguard

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About prediseguard

Recent Profile Visitors

199 profile views

prediseguard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. dns olmadığında internete çıkış yapamıyor bilgisayarlar ayrıca chrome arka planda açık kalıyor ama sayfa gelmiyor. tam olarak problemim bu. :/
  2. switch bağlantısı var. ve internete çıkış yapması için el ile ıp ve dns verildi. dns yazılımı yüklenmedi. vpn hotspot gibi yazılımlar mevcut değildir.
  3. Merhaba. öncelikle benim 3-4 aydır devam eden çok büyük bir problemim var. Ne yaptıysam ne ettiysem bu problem hala çözümlenemedi. ben bir kurum da çalışmaktayım.ve kurum da kullanılan 6-7 laboratuvar sadece 2 laboratuvar da google chrome hatası alıyorum. yeni kurduğum bilgisayarlar da chrome arka plan da çalışıyor durum da ve görev yöneticisinden görünüyor ancak tıkladığımda imlec dönüyor ve sayfa açılmıyor. ekstra bir program kurulmuyor. sadece standart programlar kuruluyor. ve son halinde deepfrezee kuruluyor. bilgisayar kurulduktan 1-2 gün sonra chrome bu hatayı vermektedir. internette yapılan bazı yöntemleri denemedim. hala da olmadı örn: Chrome görev yöneticisinden iptal ettim eklentileri devre dışı bıraktım. yeni profil oluşuturdum. yine de aynı problem devam etmektedir. yardımlarınızı çok acil olarak bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...