Jump to content

Ahmet_Sonmez

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ahmet_Sonmez

  1. Elbetteki güvenlik sebebi ile şifreyi hatırlıyorum ama  hesap  giriş emailini adresini hatırlamıyorum . örnek olarak facebook da şifre olan yerdeki yıldızlar görüne biliyor mesela bazı kodları silince ama  bunda id olayını çözemedim aslında vardır elbette ama ben bilmiyorum umarım bilen ve yardımcı olacak bir arkadaş çıkacaktır saygılar .

  2. s.a arkadaşlar mağduriyetimizi anlatamıyoruz ama  acil olarak bir yardıma  ihtiyacımız var bu yardım Hotmail ile ilgili çok önemli olan Hotmail hesabımızın kurtarma  e postasını unuttuk ve  bize oraya gelince  kurtarma e postasından 2 harfinden sonra yıldız işaretleri çıkıyor bunu nasıl görebiliriz  resmi aşağıdadır yardımcı olursanız çok sevineceğiz saygılarımızla .

    qWrr2D.jpg

    https://hizliresim.com/qWrr2D

    qWrr2D.jpg 

    BEN  BURADAKİ YILDIZLARI NASIL GÖREBİLİRİM LÜTFEN YARDIMCI OLABİLECEK VARSA  DUA EDERİM SAYGILAR

     

     

  3. öncelikle Herkese S.a . benim problemim yine daha  önce bu siteen indirmiş olduğum arkadaşların hazırlamış olduğu bir iso ile win 8.1 pro kurdum sistemde  sıkıntı yok yanlız beli modifiyeden olabileceğini düşündüm . ekran yansıtmada wife ile bağlan yok bu neden kaynaklana bilir  yardımcı olabiliecek arkadaş varmı acaba teşekkür ederim resimleri paylaşmal isterim .

    oEJ48q.jpg

    lEA5rp.jpg

    VEjWXR.jpg

     

×
×
  • Create New...