Jump to content

trhnx

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by trhnx

  1. On 28.07.2017 at 16:58, canavar123 yazdı:

    Hayırlı olsun. Şunu söylemek isterim HP aldığına üzüldüm. Ben HP markasından nefret ediyorum. Bunun en büyük nedeni 2-3 ay öncesine kadar Pavilion ürünlerin Türkiye üzerinde garanti dışı kabul edilmesiydi. Sırf bunun için bilgisayarımı garantiye göndermedim ve iyi bir bilgisayarcıya götürdüm. O yapabileceğini yaptığı halde görüntü sorunu çözülmedi. Yeni bilgisayar aldım şu an galiba garanti kabul ederler çünkü site üzerinde artık Pavilion modelleri hariç yazmıyor ama iş işten geçti. Pavilion modelleriyle ilgili böyle bir anım var. İnşallah senin de başın yanmaz.

    Öncelikle tesekkür ederim. Sizin adiniza HP bir talihsizlik seruveni olmus. Almanya da HP servis nasil isliyor ne derece kaliteli bilmiyorum. Fakat suana kadar notebook tan memnunum. Birde sunu belirtmek isterim HP Notebook 15-ay164ng modelini aldim. Pavilion serileri baska diye biliyorum. Umarim ilerleyen zamanlarda problem yasamam.

    • Like 1
  2. Sevgili arkadaslarim,

    Notebook u iade ettim. Ekran kartinin onboard olmasi ve 17" olmasi gibi sebeplerden dolayi iade ettim. 

    Yeni aldigim notebook;

    HP 15-ay164ng 15"

    Intel Core i5-7200U CPU 2.50GHz 2.70GHz

    8 GB DDR4 RAM

    1 TB HDD

    AMD Radeon R5 M430

    Intel HD Graphics 620

    Windows 10 Home 64bit

    Suan memnunum. Hadi bana hayirli olsun :)

    Tabi yorumlarinizi bilmek isterim.

    • Like 1
  3. 4 saat önce, RaZoRWounD yazdı:

    Bir bilgisayar işletmeni olarak U serisi ekonomiye odaklı işlemcidir az şarj harcamasına yarar multimedya odaklıdır oyun ve ağır işlemler (corel studio,çizim programları vs) önerilmez.8 gb ram var muhtemelen ddr3tür  ddr4 daha iyi bir seçim olabilirdi.Harici ekran kartı yok buda oyun oynamaya niyetlenrisen sıkıntı çıkartabilir intel'in dahili grafik kartlarının tamamı giriş düzeyinde ve rezalet bir performans veriyor.video izlemek,sosyal medyada gezinmek,programlarla uğraşmak (kaldırmak yüklemek katılımsıza çevirmek vs) niyetiyle aldıysanız oldukça iyi bir laptop ama ileriye dönük düşündüyseniz oyun,ağır işlemler için kullanacaksanız isteğinizi kısmen karşılayacaktır.Son olarakta ssd olmmaası laptobun hızı zamanla gözle görülür düşebilir açılış performansı verilerin hızlı yüklenmesi vs tepkiler yani.Laptobun şarjı iyi gidiyor ve fazla ısınmıyorsa sıkıntı yok :) anlatacaklarım bu kadar

     

    Öncelikle yorumunuz icin tesekkür ederim.

    Ram 8 Gb DDR4 2133 Mhz. yazmayi unutmusum.

    Notebook alma sebebim sosyal media, torrent, youtube/film izleme gibi. Yüksek grafik gerektiren oyunlarla ilgilenmiyorum. Bahsettiginiz gibi SSD malesef yoktu bu seride bende bunu aldim. 599 euro ödedim umarim fazla ödememisimdir. Sormak istedigim hd graphics 620 de yazan 4174 MB  ne oluyor? Yani kac gb? Birde lenovo idepad notebooklar hakkinda ne düsünüyorsunuz?

  4. Öncelikle emegine saglik.

    Win10 Pro Lite indirdim ve sorunsuz yükledim. Yaklasin 3-4 gündür kullaniyorum. Sistemsel olarak hata ile karsilasmadim. Sadece normal jpg,png resimleri acamadi uygulama bulamadi ve magazanda arayin diye uyari cikti. Bende office paket yükledim o sekilde sorun cözüldü.

  5. Merhaba arkadaslar,

    @MOTUN arkadasin paylasmis oldugu "Windows 10 1607 Redstone 1 | 14393.693 | 5 In 1 | Ocak 2017 | Uefi" Win10 Pro sorunsuz bir sekilde kurdum. Sadece sormak istedigim bir husus; KMS ile aktive ettim ve güncellestirmeleri kapattim. Bundan dolayi Windows store den hic birsey indiremiyorum. 0x00070422 hatasi aliyorum. Ne yapabilirim? Almanya da yasiyorum. Burada illegal isler sikintili. Sizce neler yapabilirim?

×
×
  • Create New...