Jump to content

cash51

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

219 profile views

cash51's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar ben bir markette çalışıyorum. Hepimizin bildiği gibi mağazalar marketler ve halka açık benzer yerler müzik yayını yapar. Fakat uyarı nedeniyle Türkçe müzik dinleyemiyoruz sebebi Mesam a yıllık belirli bir ücret ödemememiz. Yabancı müzik dinlemenin ise serbest olduğunu duydum Bu konu hakkında net bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  2. Arkadaşım parasına razı geliosan Norton Internet Security 2011 al. Ben kullanıyorum ve çalıştığını bile hissetmiyorsun. Test videolarını izledim. Diğer yazılımlara göre daha başarılı. Ben bu zamana kadar hiçbir yazılıma para vermem demistim ama artık nortona yıllık yatırım yapcam.
  3. umarım fiber hattı tüm Türekiye yi kapsar. hız farkı bakır ile kıyaslanamayacak kadar üstün ve kayıp ve hız düşmesi yok. İstanbul da bulunduğum semt henüz gelmedi umarım gelir. Geldiği gibi cekitircem evee
  4. Bu bilgi yanlış demiyorum. Doğru olabilir. Artık büyük başarı sağlayan hersey bi şekilde dini inanca bağlanıyor. Bir süre önce de yine dünya çapında yangın biçimde oynanan Knight Online a da dini birşeyler bulup paylaşmışlardı. Herşey mümkün. Paylaşım için Teşekkürler.
  5. Hdd yi belki 1 TB yapman daha iyi olacaktır. en az 500 olmalı. Oyun için alıosan uygun ki zaten özellikler de oyuncuyu gösteri.
  6. Benim önerim suanda kampayada olan diğer ürünlere bakman. Tabi Sony olacak diye bir şartın yoksa. Şuan TeknoSA'da HP notebook lar indirimde. core i5 2.66 GHz 320 hdd Ati HD 5670 1 GB Ekran 3 GB ram diğer ozellikleri senin onerdiğin ile Aynı ve 1420 TL
  7. Bildiğim kadarıyla evet tüm bankalar online işlemler için akıllı şifre sistemine ge.ti ve bu işlem zorunlu. Yani iptal edileceğini sanmıyorum. İki banka ile çalışıyorum ikisi de cep telefonuma gelen şifreler ile doğrulama istiyor. Güvenlik acısından gerekli bence Bu sistem iki sene önce bir yasa ile yürürlüğe girdi. Yani bu işlemin iptali yada başlatılması bankanın isteğine bağlı değil. Ayrıca kötü bir şey de değil online sistem hesap sahibini bir şekilde tanımak zorunda. Yoksa dönüşü olmayan zarara uğrayabilirsiniz. Ben memnunum.
×
×
  • Create New...