Jump to content

kerem2019

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kerem2019

  1. Teşekkürler, emeğinize sağlık. İndirdim kurdum, gayet stabil ve hızlı. Ancak kurulumdan sonra mouse imleci takılması ve klavye yazma gecikmesi sorunu ile karşılaştım. Neden kaynaklanabilir ? Güncellemeleri yaptım, farklı usb girişleri denedim, pilleri değiştirdim ama sorun sürüyor. Yardımcı olabilirmisiniz ?

  2. forjest, 4 saat önce yazdı:

    Winrar yerine 7Zip uygulamasını yükleyip deneyin birde.Normal şartlarda indirip kurup kullanan üye arkadaşlar var sorun onlarda da olurdu yoksa. Sisteminiz uac,defender,smartscreen deaktif edip,yönetici haklarıyla çalıştırma vb. işlemleride denemek gerekli.Buradan başka birşey yapılamaz maalesef.

    Meganz harici link yandex vardı ondanda kimse indiremeyince meganz kaldı tek başka link ne yazıkki yok.

    Üstteki resim göründüğün gibi bende rahat şekil indirmeye başladı sorunsuz.Meganz google chrome destekli farklı tarayıcılardanmı acaba indirmeye izin vermiyor anlamadım tam olarak.

     

    Maalesef kota aşıldı uyarısı veriyor. en sağlamı google drive aslında hem zahmetsiz hem de hızlı. Teşekkürler ilginize. 

  3. Merhaba arkadaşlar. Bir sorunım var. Windows 10 da exe dosyaları çalışmıyor ve bir türlü Skype 'ı kuramıyorum. Neden acaba ? Exe dosyası direk mağazaya yönlendiriyor, mağazada da kuruluyor gibi görünüyor, sonra launch (başla) diyince öyle kalıyor. Program kurulu görünmüyor. Bir türlü kuramadım. Yardımcı olabilir misiniz ? çok teşekkürler şimdiden.

  4. Teşekkürler , emeğinize sağlık. Harika bir çalışma olmuş.

    Bir sorum olacaktı size; Windows 10 da exe dosyaları çalışmıyor ve bir türlü Skype 'ı kuramıyorum. Neden acaba ? Exe dosyası direk mağazaya yönlendiriyor, mağazada da kuruluyor gibi görünüyor, sonra launch (başla) diyince öyle kalıyor. Program kurulu görünmüyor. Bir türlü kuramadım. Yardımcı olabilir misiniz ? çok teşekkürler şimdiden.

×
×
  • Create New...