Jump to content

sagopa12

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sagopa12

  1. Eyvallah hocam bunlarda sıkıntı çıkmadı. Myiconpack.com diye bir siteden indiriyordum hep virtualinkiler daha stabil yükleniyor öğrendiğim iyi oldu. 50 tane ayrı program da yüklüyordu öteki tek tek siliyordum iconlar değiştikten sonra Birde aeroglass olayı çözülse süper olacak. glass8.eu dan başka aeroglass programı yok değil mi? ben araştırdım ama göremedim bu konuda bilgin var mı ?
  2. Yoo taa windows 7 den beri aynı iconpaketini kullanıyorum sıkıntı olmuyordu daha önce. explorer.exenin dosyasını değiştirmiyor ki icon resmini değiştiriyor sadece. Aynı paketi windows 7, 8, 10 rs 1 rs 3 te kullandım sıkıntı yoktu.
  3. Valla bayağı değiştiriyor hocam. Windowsta explorer.exe helppane.exe hh.exe notepad.exe regedit.exe System32 de resimdekiler 1709 da aynı iconpaketini yüklüyordum sorun olmuyordu. Bunda başlat çubuğu tepki vermiyor niyeyse :/
  4. Sistem sıkıntısız ama modifiye yaparken herhangi bir icon paketini yüklediğimde başlat çubuğu tepki vermiyor. internet ses kısma açma action center başlat menüsü, hiçbirinde tıkladığımda tepki olmuyor nasıl çözebiliriz? eski sürümde kullandığım ikon paketininin aynısını yüklüyorum böyle bir sıkıntı oluşuyor. Home single language x64.
×
×
  • Create New...