Jump to content

abdullah145360

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

316 profile views

abdullah145360's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar derdime derman olacak kimse yok mu? Lütfen yardimci olun Windows 7 yapamiyorum.
  2. Post Ekranında linkten resimlere bakabilirsiniz. http://hizliresim.com/nlOrZB F11 Tusuna basıp. http://hizliresim.com/BzL23Q Boot Aygıtı olarak USB sandisk seciyorum. Press any key boot from usb . . . dedikten sonra yeniden basliyor windows is loading files gelmiyor. Daha sonra yine ayni sekilde post ekranindan f2 ile BIOS'a girip f9 ile varsayilan ayarlari yukleyip. Resimlere bakiniz gerekli ayarlamalari yapiyorum. http://hizliresim.com/VDrYmj Bu ekrandan USB Sandisk seciyorum. Ve yine ayni sekilde. http://hizliresim.com/lZO1mg Bu ekrandan ise BOOT onceligi olarak USB 1. Sirada olarak ayarliyorum f10 save yapip cikiyorum. f11 boot aygiti secme kismindan secmiyorum hic gormuyor usb bellegi halbuki 1. Sirada onceligi
  3. Farklı farklı slotlarda ve farklı farklı ram bellekler ile denedim press any key boot from usb dedikten sonra yeniden basliyor windows is loading files gelmiyor. RAM bellekler BIOS'ta gorunuyor calisir durumda
  4. Keske kurabilsem performans almak umrumda degil birazdan denicem baska slotlarda bu arada tek 1 gb ram yok 2 adet 512 mb var ikisini takip denesem plur mu?
  5. 512 MB Ram takılı Ekran kartı yok Onboard VGA Portuna takılı yani Onboard VGA icin 64 MB ram den alınıyor 448 MB kaliyor bana zaten Windows 7 icin ise en az 512 MB gerekli o yuzden olabilir mi peki ama normal olarak windows xp ekraninda windows 7 setup ile windows 7 kurabiliyorum sorun yok sadece boot sorunum var. Onuda dusundum Diskpart ile clean yaptim convert mbr ye donusturup tek bolum olusturdum ve hatta list partition diyerek kontrol ettim ama sonuc yine ayni RUFUS'un en son versiyonu ile MBR seklinde NTFS olarak windows 7 starter msdn iso'yu yazdirdim. Post ekraninda klavye calisiyor cunku sondaki noktalar duruyor herhangi bi tusa basip komut verince Press any key boot from usb . . . Dedikten sonra tekrar yeniden basliyor normal bilgisayar aciliyor Windows is loading files demiyor yani. Dedigim gibi sadece bu marka da bi sıkıntı var BASKA bilgisayarda sorunsuz hersey. Elimde ASRock P4VM800 marka anakart var onda da ayni ama ASUS anakart sorunsuz. ASRock beni bilisimden soguttu resmen.
  6. Usb ile kurulumu baska bir bilgisayarda sorunsuz sekilde hallediyoruz ama bu dedigim marka ve model anakartta sıkıntı var. Cok caresiz kaldim.
  7. Oncelikle sorunuma cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim. Usb icerisinde bootmgr dosyasi mevcut ve sources klasorunde install.esd dosyasi yok dediginiz uzere sıkıstırılmamis isntall.wim dosyasi mevcut. Saygilar.
  8. Mesala XP icin SATA / IDE icin windows yukleme ISO su ayri ayri oluyor Windows 7 icinde mi boyle bisey var
  9. Arkadaşlar galiba sorunun neden kaynaklandığını buldum. Anakartımda 2 adet sata portu mevcut BIOS tan advanced / ide controller kismindan non raid yapinca HDD aktif oluyor. USB den boot icin bir tusa basin dedikten sonra bilgisayar yeniden basliyor. Yani ben sata yerine IDE HDD taksam bu sorun ortadan kalkarmi acaba. BOOT BCD Hatasi gitti sorun burdaymis ama bu seferde dedigim gibi iste boot icin bir tusa bastiktan sonra yeniden basliyor. Windows is loading files demiyor.
  10. ASRock 775vm800 Marka Anakart USB ile Boot Ederken Boot Bcd Hatası Merhaba arkadaşlar ASRock 775vm800 marka anakarta sahip bilgisayarim var bi cok yerde konu actim birazda inst ettim lutfen yardim edin. Windows XP yuklu suanda Windows 7 yapmak istiyorum fakat USB ile boot ederken Boot Bcd hatasi aliyorum. BIOS guncel DVD desteklemiyor. ISO dosyasi ve flash bellek sorunsuz bizzat baska bilgisayarda sorunsuz bir sekilde kurulumu tamamladik sadece bu bilgisayarda boyle hata ile karsilasiyorum. Saygilarimla.
  11. Cok tesekkur ederim ama Malesef denemedigim yol kalmadi Boot Bcd hatasi veriyor lanet olsun sinir oldum ya usb ile olmuyor dvd desteklemiyor. XP zaten ayri bi bas belasi of ya ne yapcam ben.
  12. Sağolun arkadaşlar çok iyi yardimci oldunuz. 2 gun oldu kimse cevap yazmadi ya :(
  13. USB ile konunun basinda belirttigim gibi olnuyor Boot BCD hatasi veriyor. Windows 7 nasil yapabilirim.
  14. Malesef denedim ama bios'ta atapi cd rom olarak gozukuyor dvd taktim calistirmiyor arkadaslar suanda windows xp yuklu nasil windows 7 yapabilirim? Lutfen yardimci olurmusunuz.
×
×
  • Create New...