Jump to content

aliakkya06

Üye
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aliakkya06

  1. helehoyni, 55 dakika önce yazdı:

    Tıpkı daha önceki sürümleri gibi hızlı, pırıl pırıl, tam tadında bir sistem olmuş; şu anda bu sistem üzerinden yazıyorum. Tek sorunum görev çubuğunu bir türlü alışık olduğum gibi ekranın sağ tarafına alamadım; buna da sorun denmez zaten. [Düzenlendi:] Sistemi yeniden başlattıktan sonra o da çözüldü.

    @forjest Usta'nın katılımsız Store kurulumu var LTSC sistemler için, uygulamaları indirdim, hiç sorunsuz kendi güncellemesini de yaptı. Bir deneyin derim.

    ben baktım fakat linki kırıktı forjest hocamızın sağ alt taki bildirim için benimde ihtiyacım var

     

    Adsız.jpg

  2. KHEDIRA, Bir saat önce yazdı:

    keşke önce google dan bir araştırma yapsanız. armut piş ağzıma düş yapmasanız. ufak bir google araması ile direkt olarak karşına çıkıyor outlook indirebileceğin site. 

    elbetteki baktım fakat programa değil Outlook istemcisi) diye başka birşeye ulaşabildim sonra tnc aklıma geldi ve buraya yazdım. belki buraya atılan bir link bir başkasınında işine yarayacak atasözüyle süslü nacizane tavsiyeniz çin teşekkür ederim fakat bana kalırsa ön yargılı bir düşünce olmuş teşekkür ederim.

  3. herşey çok güzel fakat muhtemelen benden kaynaklı aygıt yöneticisine girmeye çalişirken

    https://www.hizliresim.com/455axl2

    şöyle bir hata almaktayım bir türlü çözemedim yardımcı olabilicek biri varmı

     

    Şöyle bir ayrıntı var denetim masasından aygıt yöneticisine girince açılıyor fakat başlat cubugundan aygıt yöneticisi yazıp aratıp girince bu hatayı veriyor

     

    Sorun kendi kendine düzeldi sistem hatasız 

  4. Hocam kurulum bitip güncellemeleri yaptıktan sonra ne yapicaz tam anlamadım burdaki kısımda anlatılan ne için 

     

    3.parti tema seçeneği eklenmedi. Kullanıcıya bırakıldı. Kurulum sonrası C:/ dizininde OldNewexplorer adında bir klasör göreceksiniz.

    Klasör İçeriği:

    UltraUXThemePatcher_3.5.0.exe (3.parti tema kullanabilmek için yama) Tüm güncellemelerinizi indirip kurduktan sonra isteğe bağlı uygulayınız.

    Themes klasöründe bir adet sade bir tema (Gündüz-Gece Modlu)(Ekstra olarak İnternetten 1809 uyumlu tema bulup kendiniz yükleyebilirsiniz)

    OldNewExplorerCfg.exe (Ribbonu kaldırmak ve eski görünümlü Explorer.exe kullanmak içindir)

    Numix Crusors (İki tip imleç ekli. Biri siyah biri beyaz.(Install.inf dosyasına sağtık ile Yükle seçeneği ile sisteme eklenir)

     

     

     

  5. acnidre, 12 saat önce yazdı:

    sisteminizin yaşına göre değişir diye düşünüyorum.

    yaşlı sistemlere LTSB, özellikle 2016; nispeten genç sistemlere ise LTSC, özellikle de 2019'u öneriyorum ben çalıştığım kurumda.

    2015 LTSB kullanan cihazımız yok. başlat menüsü de biraz farklı diye tercih etmiyorum.

    2021 LTSC'yi pek deneyimleyemedim henüz ama yeni alınacak cihaz olursa yükleyeceğim.

    Sonuç olarak 2016 ile çalışan cihazlarımız fazla ve kullanıcılar memnun. OneDrive güncellemesini son sürüme kadar da alıyor üstelik.

     

    bu sorunuza cevap buldunuz mu?

    Dell Inspiron 3521 sanırım 2013 yılında piyasaya sürülmüş ozaman ltsb diyorum

  6.  Herkese merhaba benim şöyle bir sorunum var isimden dolayi sürekli PDF açıyorum yazıcıya çıktı yolluyorum sürekli chromu ve word exceli kullanıyorum ve bir kaç program daha ssd alıp sade ve bu saydığım işlemleri çok hızlı yapabileceğim bir Windows sürümü arıyorum fakat bir türlü karar veremiyorum Windows 8.1 mi win10 ltsb mi ltsc mi SSD yukseltmesi yapacağım PC Dell insiprion 3521 hangi surumu kurmaliyim

  7. Merhaba muhasebe bürosunda çalışıyorum. Çalışırken işlerimi kolaylaştırıcak yada hızlandıracağinizi düşündüğünüz her türlü program tavsiyenize ihtiyacım var örneğin toplu PDF çıktısı alma daha kolay yada hızlı yazdırma e arşiv portaldan toplu indirme yapabilmek gibi bu tarz bildiğiniz programlar varmi

  8. NAMIKABI, 59 dakika önce yazdı:

    Emülatörler windows sistemi içerisinde çalışan bir programdır. Windows sistemi içerisinde android sistemi uygulamaya çalışırlar.

     Dolayısıyla sistem kaynaklarının tamamını kullanmazlar.

    Android sistem ise başlı başına bir sistem olduğu için sistem kaynaklarının tamamını kullanacaktır.

    Windows sistemi içerisinden çalıştırılan emülatöre kurulu PUBG ile  aynı bilgisayara kurulan android sistemdeki PUBG karşılaştırırsa şahsi görüşüm android sistemdeki PUBG daha başarılı olur.

    Ancak hep denildiği gibi her bilgisayara her android sistem kurulmaz, her android sistem sağlıklı çalışmayabilir.

    Denemeden yorum yapmak doğru olmaz.

    Teşekkürler sistemim son derece eski acer aspire 5742G SSD ve Ram yükseltmesi yaptım ram 8 gb 120 gb ssd hangi androidi kurmalıyım

×
×
  • Create New...