Jump to content

revennaras

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by revennaras

  1. efe34, 08.03.2018 - 21:17 yazdı:

    Hocam main.cfg dosyasını editleyemiyorum: legacyde çalışıyor hkboot ve öncekiler :uefide hkboot görünmüyor ve sizin videodaki dosyada start vs end satırları yok: main.cfg dosyasını upload edebilir misiniz rica etsem: teşekkürler

    edit: sonuna bir  fi satırı daha ekledim oldu hocam

     

    hocam bu sorunu nasıl çözdünüz. videodaki main.cfg ile bendeki main.cfg farklı uefi olduğu için, kodları nasıl eklediniz ?

  2. efe34, 1 saat önce yazdı:

    Legacy sistemlerde görünür onlar.

    Hocam çok teşekkür ederim her yazdığıma cevap veriyorsun. İlk defa bu tür şeylerle uğraştığım için, sorduğum soruların biraz daha öğrendikçe saçma olduğunun farkına varıyorum :)  Şimdi yeni bir sorun daha var Hiren’s BootCD PE yi ekledim,  %34 te takılıp kalıyor.  Nerde hata yapıyor olabilirim, işlem çok basit sadece iso yu seçip eklemem gerekiyor. Ama nedense  normal makineyi yeniden başlatıp menuden Hiren’s BootCD PE yi seçtiğimde direkt bi anda %34 olup takılıyor. iso nun bozuk olduğunu düşündüm fakat ondada bi sorun yok. hash değerleri tutuyor. Hatta hirens boot'un kendi toolu ile usb ye yükleyip boot ettim sorunsuz açılıyor.

  3. efe34, 3 saat önce yazdı:

     sergei strelec w10 x64 ü winpe altında var mı baktınız mı

    Sistemin uefi olduğunu varsayıyorum

    evet orada gözüküyor.  Ancak Hiren's boot cd, ultimate boot cd yok win pe olmadığı için.  Birde örneğin işletim sistemi ekliyorum x64 olan sistemler gözüküyor. fakat x86 sistemler gözükmüyor. 

  4. efe34, 28 dakika önce yazdı:

    Flashdiske kurun önce sonra flash diski HDD ye klonlayın: Hdd üzerinden istediğiniz eklemeyi yapın: Ben öyle yaptım hep 4 tb harici hddye

    klonlamak için acronis true image-dis bölümü boyutları için easeus part.m. programlarını kullandım

    Teşekkürler hocam hemen deniyorum.

×
×
  • Create New...