Jump to content

revennaras

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About revennaras

Recent Profile Visitors

977 profile views

revennaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. hocam bu sorunu nasıl çözdünüz. videodaki main.cfg ile bendeki main.cfg farklı uefi olduğu için, kodları nasıl eklediniz ?
  2. Hocam çok teşekkür ederim her yazdığıma cevap veriyorsun. İlk defa bu tür şeylerle uğraştığım için, sorduğum soruların biraz daha öğrendikçe saçma olduğunun farkına varıyorum Şimdi yeni bir sorun daha var Hiren’s BootCD PE yi ekledim, %34 te takılıp kalıyor. Nerde hata yapıyor olabilirim, işlem çok basit sadece iso yu seçip eklemem gerekiyor. Ama nedense normal makineyi yeniden başlatıp menuden Hiren’s BootCD PE yi seçtiğimde direkt bi anda %34 olup takılıyor. iso nun bozuk olduğunu düşündüm fakat ondada bi sorun yok. hash değerleri tutuyor. Hatta hirens boot'un kendi toolu ile usb ye yükleyip boot ettim sorunsuz açılıyor.
  3. evet orada gözüküyor. Ancak Hiren's boot cd, ultimate boot cd yok win pe olmadığı için. Birde örneğin işletim sistemi ekliyorum x64 olan sistemler gözüküyor. fakat x86 sistemler gözükmüyor.
  4. AIO Multiboot'a, Hirens bootCD , Ultimate boot CD, Sergei Strelec yüklüyorum. QEMU ile test ettiğimde ana menude gözüküyor. Ama normal makinede denediğimde gözükmüyorlar nedeni ne olabilir.
  5. Hocam emeğinize sağlık. Kali-linux, wifislax , ubuntu v.b linux tabanlı sistemleri nasıl ekleyeceğiz. yorumlara falan baktım ama bulamadım.
  6. hocam klonlamadan yapmanın bir yolu yokmu ? bu multiboot usb ler içinmi tasarlanmış ?
  7. Teşekkürler hocam hemen deniyorum.
  8. Merhaba, hdd ye kurmak istiyorum ancak otomatik bölümlendirme yapmıyor programın kendi sistemi. Hdd ye nasıl kuracağım yardımcı olurmusunuz?
×
×
  • Create New...