Jump to content

FastZeit

Üye
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Posts posted by FastZeit

  1. Ferit7777, 5 saat önce yazdı:

    EOoGNA.jpg

    kMo4aD.jpg2OALRA.jpgnbnzDV.jpggPadG5.jpg 

    güncelleme alınca versiyon değişmiyor anlatmaya gerek yok işte görüyorsunuz   işte cesaret, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık...  ???

    Umarım Memnun Kalırsınız Mutlu Günlerde Kullanın..

    goçmez, 9 dakika önce yazdı:

    teşekkürler bilgiler için

    Umarım Memnun Kalırsınız Mutlu Günlerde Kullanın..

  2. goçmez, Bir saat önce yazdı:

    1-win defender açık  kuruldu.yokmudur bunun kesin çaresi herkes muzdarip bundan,kalıcı silemiyormuyuz.yani aramada falan defender çıkmasın.

    2-aktive oto yapmadı 10 dk bekledim , kendim aktive ettim.

    3-reset atınca pc ye varsayılan tarayıcı oto açılıyor.nasıl kapatırım.

    4-bir saat oldu kuralı sistemi nvida ekran kartını güncellemedi, daha önceki win10 larda kendi oto güncelliyordu.

    şimdiden teşekkürler.sistem baya güzel seri ve akıcı elinize sağlık.

     

    Değerli Kardeşim Windows Defender'in Kökü Kurutuldu Sistemi 8-10 Makineye Kurdum Hiçbirinde Defender Çıkmadı Karşıma. 

    1- Üzülmeyelim Defender'a Çözüm Olarak Eklediğim Reg Kayıtlarında Yok Etme İle İlgili .Reg Ve .Exe'ler Mevcut.

    2- Otomatik Aktivasyon Olmalı. Sıkıntı Yaşayan Kardeşlerimiz Varsa Sitede Bolca Aktivasyon Script Ve Programları Var Manuel Olarak Kendiniz Yapın Yeni Sürümde Düzenlerim Bunu.

    3- Tarayıcının Otomatik Açılması Ctrl+Shift+ESC yaptıktan sonra gelen Görev Yöneticisinde "Başlangıç" yazan yere tıklayın, oradan Hangi Tarayıcı İse Misal Chrome'i bulup sağ tıklayıp "Devre dışı bırak" kutucuğuna basın.

    4- Konu İçerisinde de Belirttiğim Gibi  # Windows Update'den Otomatik Driver İndirme Kapatıldı.  Windows Update'den Otomatik Olarak 3.Parti Uygulamalar Yükleme Kapatıldı. Yani Manuel Olarak Sürücülerinizi Kurmanız Gerekmektedir Bunun Sebebide Versiyon Değişikliğinin Önüne Geçmek..

     

    goçmez, 1 saat önce yazdı:

    09f40-clip-17kb.png?nocache=1

    bunu uygularsam ne olur ayarlar vs hepsi sıfırlanırmı.

    Değerli Kardeşim O Hep Çıkar Bu Sürüm İle İlgili Bir Durum Değil. Hepsinde Bu Böyle Ve Yükle Deseniz Bile Yüklenmeyecektir.

    cankusa, Bir saat önce yazdı:

    Emek verip hazırlamışsın teşekür ederim akıcı sorunsuz bir sistem olmuş 

    offısı kurdum yazıcıyı kurdum  sorun yok

    Program kurdugumda  kurulan programın masa üstüne atmış oldugu ikona

    sag tık başlangıca ekle çıkmıyor  bunu nasıl yapmalıyım benim için önemli bir özellik  kurmuş oldugum bütün programları görev çubuguna atmamım imkan yok

    sag tıkla görev çubuguna ekle sorun yok

    Windows 10 sürüm 1903 özellik güncellemesini almıyor.

    Değerli Kardeşim Bu Sıkıntınız İle İlgili # Regedit Kayıt Düzenlemeleri İle İlgili Bilgiler Paylaştığım .Rar Dosyasının İçerisindeki ‘’İsteğe Bağlı Regedit Eklentileri" Adındaki .Rar Dosyasında Mevcuttur Belirtilenlerin Dışında 100 Ve Üzeri .Reg Kaydı Eklenmiştir Ne İşe Yaradıklarına Dikkat Ederek Kullanınız. Mevcuttur.

    • Like 1
  3. kocamanadam, Bir saat önce yazdı:

    Çok güzel bir sistem olmuş.ancak:

    1-Startisback i bulamadım.

    2-Aktivasyon yok. acaba neden?

    3-1903 güncellemesi çıkıyor.(isteğe bağlı)

    4-Saygılar,

    Değerli Kardeşim Umarım Memnun Kalırsınız Mutlu Günlerde Kullanın..

    1- StartisBack Sistem İçerisine Gömülü Sistem Kurulduğunda Aktif Olarak Gelecektir.

    2-  Aktivasyon Varsayılan Olarak Aktif Gelmektedir. Kapatmak İçin sources\ei.cfg Dosyasını Not Defteriyle Açıp Aktivasyon'un Yanındaki Değeri 0 Yapabilirsiniz. 

    # Aktivasyon=1 Seçeneği 20 KB'lik KMS ile Lisanslama Yapar. Sistem Her Açıldığında Lisansı Yeniler.

    # Aktivasyon=2 Seçeneği (VarsayılanDijital Aktivasyon Yöntemiyle Sistemi Sınırsız Olarak Lisanslar. Aktivasyon İçin Bir Kereye Mahsus İnternet Bağlantısı Gerekir.

    3-  1903 Cumulative Güncellemesi Arada Çıkabilir 1809 Ların Alayında Bu Böyle Zaten Güncelle Deseniz Bile Güncelleme Yapmayacaktır.

    4- Sevgiler,

    goçmez, 48 dakika önce yazdı:

    güncelleme yapınca version değişiyormu.

    Değerli Kardeşim Güncelleme Alındığı Zaman Dahil Olmak Üzere Versiyon Değişmeyecektir.

    Umarım Memnun Kalırsınız Mutlu Günlerde Kullanın..

    goçmez, 19 dakika önce yazdı:

    version değişiyorsa neden 1809 Enterprise LTSC  sürüm acaba , son sürüm değil.  FastZeit kardeşimiz bilgi verir sanırım.

    Değerli Kardeşim Son Sürüm Zaten Sadece Defender Ve 1 Adet Cumulative  Güncelleştirme Dahil Edilmemiştir.

    Yani Güncelleme Yapsanız 1 Veya 2 Adet Güncelleştirme Alacaktır Sistem.

    Onları Eklememin Sebebi Defenderin Kaldırılmış Olması. Ötekinin De Verilen Ayarları Bozmasın Diye Eklenmemiş Olmasıdır.

    Sizlerden Ricam İndirip Kuran Arkadaşlarımız Görselleri İle Paylaşabilir Mi Bizler İle Teşekkür Ederim

    • Like 2
    • Thanks 7
  4. efe34, Bir saat önce yazdı:

    winpe ile girince görmüyor mu. (Strelec, KMPE, @mephistooo2 nun winpesi?)

    Mevcut masaüstüne bağla gddyi: easeus aomei gibi partition programlarıyla gpt yapmaya çalış:  (yapmışsın zaten yeni gördüm)

    yine görünmüyorsa bozuk olabilir SSD

    HDD low level format mekanik diskler için değil mi SSD de kullanıldığını duymamıştım (hatta zarar vereceğini düşünüyorum)?

    Değerli Kardeşim Ssd'Lerin Her Bellek Hücresinin Okuma/Yazma Ömrü Olduğu İçin Tabikide Zararı Olacaktır. Ama 3-5 Kere Format Atmakla Da Bir Soruna Yol Açmaz. Ssd'ye Defrag Zararlıdır Format Niye Zararlı Olsun. Ssd İçin Genelde Biçimlendirme Yapmak Daha Doğrudur. Lakin Ssd Üreticileri De Yılda Bir Kez Veya En Fazla 6 Ayda Bir Low Level Format Atılmasını Tavsiye Eder. Sistemi Doğru Oturtmak İçin 3-5 Format Atılabilir. Ama Alışkanlık Yapıp Zevk Olsun Diye Format Atmak Doğru Değildir. Pahalı Bir Parça. Ne Zaman Arıza Vereceği Belli Olmuyor. Ve Arızalandığı Zaman Da Bilgi Kurtarmak Çok Zorlaşıyor.

    • Thanks 1
  5. bkrydn68, 2 saat önce yazdı:

    PC ye ssd taktırdım. 500 gb  lik hdd yi de dosya için kullanıyorum. ssd taktırmadan önce format atarken Windowsun kurulacağı dizine pc otomatik bölümleme yapıyordu. Ssd takılınca pc otomatik bölümleme yapmıyor ve direk kuruyor. Sonrasında ise pc her açılışta biosa giriyor. Acaba ssd li pc ye format atmanın başka bir yolu mu var. Lütfen anlatırmısınız teşekkürler

    Değerli Kardeşim 1 ADET Mekanik Harddisk İn Var Ve 1 Adette Solid State Disk Eklemişsin. Kurulum Sağlaman İçin 2 Kural Var;

    1. Si Hazırladığın USB/DVD/HDD Windows Kurulumunun Bilgisayarının UEFI / LEGACY BOOTUNA GÖRE AYARLAMAN TAVSİYEM YENİ NESİL BİOSA SAHİP BİR PC KULLANIYORSAN UEFI WİNDOWS KURULUMU SAĞLAMAN / ESKİ NESİL BİR BİLGİSAYARA SAHİPSEN LEGACY BİOS MODUNA GÖRE WİNDOWS KURULUM SAĞLAMAN.

    2. Sİ MEKANİK HARDDİSKİNİ DEVRE DIŞI BIRAKMAK. YANİ ÇIKAR BİLGİSAYARDAN.ÖYLE KURULUM SAĞLARSIN

    DİP NOT: ŞİMDİ ŞÖYLE BİR OLAYDA VAR ATIYORUM SSD ÜZERİNE LEGACY BİR WİNDOWS 10 KURULUMU SAĞLADIN. AMA MEKANİK DİSKİNİN BİÇİMİ UEFI DOLAYISIYLA VERİLERİNİ GÖREMEZSİN HDD DEN. BUNLARA DİKKAT ETMEK LAZIM VERİLERİNİ KAYBETME SAĞLICAKLA :) 

  6. mustafakarasan, 5 dakika önce yazdı:

    Madem editlemeden daha fazlasını yapıyorsun ozaman sıfırdan kendin proje yap paylaş. Başkalarının projelerini editleyip ismini değişip eklemeyin. 

    Değerli Kardeşim Mesele O Değil İşte Mesele Haksız Yere Aileye Küfür Ve Hakaret. Biri Birine Değer Verip Adam Yerine Koyuyorsa Yerini Yadırgasın Bu Vatandaşlar Verdiğim Değeri Geri Almasını Da Biliriz Elbet.. Bugüne Kadar Görüp Görebilecekleri Herhangi Birine Benzemem Ben. Ben Kimse Gibi Olamam Kimsede Ben Gibi Olamaz Genç Delikanlılar Adam Olana Kadar Çalışmalara Geliştirip Katlayarak Fazlasını Yapacağım Akılları Zayi Durumda Şuan :) TncTR Ailesine Sözüm Yok Allah Razı Olsun Topluma Faydalı Olan Her Bir Bireyden. Burada Küfür Hakaret Yok Çok Bilgili Mütevazi (Murat Abi, Burak Abi, Mustafa Karadurak, Hasan835, ByFaruk ) Gibi Daha Adını Anımsayamadığım Birçok Kaliteli İnsanın Bulunduğu Sevgi Saygı Ve Dayanışmaya Dayalı Bir Forum. Bu Tür Vatandaşların Böyle Yerlerden Çıkması Ne Kadar Da Acı? Her Ağaçta Bir Çürük Meyve Oluyor İllaki Bunlarda Onlarda Bazıları.. TncTR Paylaşımda Bulunduğum Forumlardan Sadece Biri.

    Çocuk Sanıp Küçümsüyorlar Ya Pek Ala Varsayalım Ki Bu Bir Çocuk! Bir Çocuğun Son Zamanlarda Ortaya Çıkıp Bu Vatandaşların Saltanatlarını Sarsması Kadar Korkunç Bir Şey Var Mıdır? Bir Çocuk Şuan Bu Kadar Kudurtuyorsa, İlerde Böylelerinden Eser Kalmayacaktır...  :) Saygılar Sevgiler Değerli Abilerim Emekçi Kardeşlerim

    • Haha 1
  7. Emre028, 2 dakika önce yazdı:

    Kardeşim yine yanlış yapıyorsun. Seni defalarca uyardık meraklısın tamam az çok bilginde var verdiğin cevaplara bakacak olursak ama elin paylaştığı sistemi indirip üzerinde paintten düzenleme yaparak sunuyorsun. Ayıptır günahtır ya kendi başına bişeyler yap bu kul hakkıdır başkasının yaptığı sistemi azcık süsleyip geri reupload yapıyorsun. Zamanına yazık o adamların emeklerine yazık. Dinden ilimden bahsediyorsun ama senin yaptıkların çok saçma bu uyarımı dikkate alıp umarım yayınlamazsın. Sistemlerin kopya anladık kalıbı hemen hemen aynı şekilde veriyorsun ufak tefek editlerle ama bu kadarda olmaz.

    Sizlerede Hayırlı Akşamlar.. Öneri Ve Bilgilendirmeleriniz İçin O Vatandaşlar Dahil Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim.. Sizler Sayesinde Gelişiyoruz.. Kul Hakkı Meselesine Gelince Kötü Söz Kullanmak İstemiyorum Benim Yaptıklarım Onların Bana Yaptıklarından Fazla Değil Yani Ben Bedelini Ücreti Mukabilinde Ziyadesi İle Ödedim Kendilerine.. Kul Hakkı Yiyen Onlar Buna Göz Yumamayan Bir Ben Var Eskilerden :) Ufak Tefek Editlerin Fazlasını Biliyorum Bunu Çalışmalarda Göstereceğim.. Çalışmalara Devam Edeceğim Bunun Sizler İle Bir İlgisi Yok Adam Olsalardı Bu Konu Bu Kadar Uzamazdı Huyum Kurusun Tersime Gidenin Düzüne Gidiyorum İnatçı Birisiyim Sabırla Bekliyorum...

    • Haha 1
  8. lord_figo18, 11 dakika önce yazdı:

    S.a arkadaşlar packard bell laptoba ssd aldım uefi li mainde görüyor ama windows hdd bölme ekranında 0 gösteriyor yardımcı olur musunuz 

    Ve Aleykümselam Ve Rahmetullahi Ve Berekatühü Ve Mağfiretühü Daimen Ve Ebeden.

    Değerli Kardeşim Başka Bir Makinede Görüpte Senin Packard Bell (Yani Acer) Notebook unda Görmüyorsa Bu İşlemlere Uygulamakta Fayda Var Ha Hiç Bir Makinede Görmüyorsa O Zaman SSD Kart Yuvasını Açıp Selülozik Tiner Ve Temiz Bir Fırça İle Temizleyelim Daha Sonra Chipleri Kontrol Etmelisin Ölmüşse Yada Astarı Yüzünden Fazla Ediyorsa Yenisini Almanı Öneririm 

    Hard Disk Low Level Format Tool Kullanmanı Tavsiye Ederim Hdd Önbelleğini Sıfırla Format UEFI - LEGACY Biçimi Eklemeden Direkt Olarak Tak Pc'Ye Düzelecektir İnşallah.

    BIOS u Da Kontrol Etmeni Öneririm.

    • Like 1
  9. 34ero, 2 dakika önce yazdı:

    Sadece görüntümü yoksa paylaşacak mısın? :) 

    Bilmem Hayırlısı İnşallah.. Talep Olursa Neden Olmasın? Vakit Bulabilirsem Düzenler Paylaşırım Sizler İçin Değerli Kardeşlerim... Bu GFX MENU Arayüzü Kendinize Göre Kişiselleştirebilirsiniz Güncellemeleri Ek Olarak Eklerim İlerleyen Zamanlarda..

    • Like 1
  10. Neden barış zor? Neden sürekli savaş Neden herkes acele ediyor? Neden adalet hep yavaş? Artık anlamıyorum. Neden hep sömürmek amaç? Neden tonla parası olan diyor eğer fakirsen kal aç? Neden vergi diyerek fakirlerden devlet alıyor haraç? Neden siyaset sadece yolsuzluga araç? Artık anlamıyorum. Neden hedef zirve değil yamaç? Neden televizyonda bilim yok da ya aşk oluyor ya maç? Benim gücüm yok; sıkıldım beklemekten İşaret bekliyorum canım elimde tek melekten Çünkü anlamıyorum. Çünkü insan pis ve kaba Çünkü hiçbir derde deva değil gösterdiğim çaba...

    -Sarp Palaur

    • Like 1
    • Thanks 1
  11. mustafakarasan, 03.07.2017 - 18:05 yazdı:

    solidshare sitesinin yaptığı multibootu kullanıyorum hem uefi hem normal kuruyorum şuanada kadar tüm pclerde sorunsuz kurulum yaptım hem sade hemde anlaşılır

     

    samet585858, 18 saat önce yazdı:

    beleşçilik gibi olmasında 2020 den geldim bende solidshare nin multibootundan pay alabilirmiyim

     

    AdnanGumus, 6 saat önce yazdı:

    normalde yasak diye biliyom bende yok olanlar atarmı bilmem makay multibot u kullanıyorum sade ve güzel

    back.jpg.c537b93d84ded8b94a041f9495a79b3f.jpgback_1.jpg.4685f828be62d7e2a483e5a369a82757.jpg

  12. Değerli Kardeşlerim malum bir çok dosya paylaşımı mega.nz üzerinden yapılıyor ve en büyük problem kota problemi bunun için basit ve kullanılabilir bir çözüm olarak opera browser kullanabilirsiniz. opera'yı kurduktan sonra vpn değiştirerek browser üzerinden kota aşım problemi oluştuğunda yeni vpn'lerle giriş yapıp download'ınıza devam edebilirsiniz. özellikle benim gibi download'larınızı hastane ağı üzerinden yapıyorsanız basit ve güzel bir çözüm olacaktır. Vpn'i ctrl+shift+n tıklayıp arama sekmesindeki ''vpn'' yazısına tıklayarak aktive edebilirsiniz. 

    -ALINTIDIR.

    • Like 1
    • Thanks 5
  13. fener80, 17 saat önce yazdı:

    elinize emeğinize sağlık hocam süper bir hızlı sistem olmuş. başlat menüsünü ve tasarımı sistemin içerisine entegre etmemeniz ayrı bir incelik çoğu kullanıcı bunu istemiyor bu tarz sistemleri kullanan kullanıcı kesimi azınlıkta kalıyor özel isteğim olarak enterprise ltcs 2020 yapar mınız teşekkürler

     

    Değerli Kardeşim Vakit Bulabilirsem İnşallah...

    • Thanks 5
  14. lamont, 10 saat önce yazdı:

    FastZeit Kardeşim İso yu Rüfus Yazdırmaya Çalıştıgımda Aşagıdaki hatayı alıyorum

    h1.JPG.5d8bef6432fe954d32afd63aaab774d8.JPG

    Regedit Dosylarını Sag Tıklayıp Açmak İstedigimde Aşagıdkai Hatayı Alıyorum

     h2.JPG.12fe024d76c3859be314765caeae7fc6.JPG

     

    Değerli Kardeşim WinRAR 5.80 İle Ziplenmiştir.  Altındaki Sürümler Sıkıştırmayı Açarken Sizlere Sıkıntı Yaratabilir WinRAR'ı Güncelleyiniz..

    Reg Kayıtlarında İse İsimleri Uzun Olduğu İçin Okuyamıyor Onlara Da İlerleyen Paylaşımlarımda Bir Çözüm Üreteceğim İnşallah...

    Birde .RAR Yolunu Ben Uzun Yazıyorum O Şekilde Paketliyorum Siz Yine Yolu Kısaltabilirsiniz.

    Alternatif Olarak İçeriği Komple UltraISO WınISO IsoBurner DaemonTools AnyToISO Gibi Yazılımlarla İçeriği Çıkartabilir Başka Bir Dosya Ya Paketleyebilirsiniz...

    • Thanks 5
×
×
  • Create New...