Jump to content

bynk06

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bynk06

  1. @crasadure Bir geldin pir geldin oldu hocam kaç defa format attım meger içindeymiş ilacı kendi bilgisayarım neysede gerekirse kapatırım güvenli yüklemeyi ama bazen başkaları da format atıver diye geliyor mlletin çeşit çeşit anakartı güvenli boot kapatmakla ugrasılmaz . Bu çok iyi oldu teşekkür ederim .
  2. Dostlar her şekilde denedim bir türlü cözemedim 1. yöntem ventoy dan güvenli önyükleme destegini işaretlemeden windows güvenli bot açık şekilde aldıgım hata 2. güvenli önyükleme destegini işaretleyip yine anakartta güvenli bot açık bu sefer flas bellegi bu şekilde görüyor boot et dediğimde böyle bir ekran geliyor
  3. @By_FaRuK Hocam dedigin gibi yaptım ağagıdaki gibi kilit resmi cıktı güncelleme yaptıktan sonra lakin kenardaki yeşil filası yenile işaetine tıkladığımda kayboluyor. Bilgisayarın anakartından güvenli modu aktif ettim ve yeniden boot menüsüne geldim. Flas bellegi görüyor secim yapıyorum ama ventoy menüsüne geçmeden sistem direk windwows sistemi boot ediyor sanki hiç yokmuş gibi davranıyor.
  4. Hocam konuya hakim degilim sizin yamayı görmedim lakin kendi sitesinden indirerek ventoy kurdum lakin bu anakartan secure boot menüsünü kapatmadan herhangi bir müdahale etmeden kuruluma geçmenin bir yolu varmı . Eğer anakarttan secure boot disable yapmazsam flas belleğe erişemeden bu ekranla karşılasıyorum . Kendi bilgisayarımda secure bootu kapattım sorunsuz kurdum lakin başka kişilere de kurulum yaptığım zaman herkesin bootunu kapatmakla ugrasmadan nasıl yaparız.
×
×
  • Create New...