Jump to content

ougzahn

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About ougzahn

Recent Profile Visitors

204 profile views

ougzahn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ekstra bir program bir yöntem vs. ile olması mümkün değil sanırım. Cevap için teşekkürler.
  2. Öncelikle merhaba. Üye olduğum bir torrent sitesinin belirlediği port aralığını çalıştırabilmem için modem arayüzüne girmem gerekiyor lâkin interneti telefondan aktararak yaptığım için herhangi bir arayüze girmem mümkün değil. Port açamadığım için de seed edemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...
  3. öncelikle cevaıbınız için teşekkürler hocam. laptoptan da paylaşım yapabiliyordum evet ama alt ve üst kata aktarım yapabilecek donanımı olmadığı için modeme aktarmaya çalışıyordum.
  4. Teşekkür ediyorum hocam. Köprüle seçeneği değil de asıl internet olan kartın seçeneklerine girip paylaşım sekmesinden modemin olduğu ethernet'i seçtim. Bayadır araştırıyordum cevap veren bile çıkmıyordu sizin de söylemlerinizle az kurcalayarak çözdüm. Çok sağolun.
  5. Telefonu usb ile bilgisayara bağlayarak internet kullanıyorum. Bu bilgisayara aktardığım interneti de wifi modeme aktarmak istiyorum. Laptopun antenleri bu konuda yetersiz olduğunu düşünerek bu işi en iyi wifi modemin yapacağını düşünüyorum. Nasıl yapabilirim?
×
×
  • Create New...