Jump to content

mehmedylcnn

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mehmedylcnn

  1. serhat100, 4 saat önce yazdı:

    İlk sayfa da kuruluma ait yazıyı lütfen okuyunuz. İndirdiğiniz zip li dosya içeriğini masaüstüne çıkarın.

    1. Yöntem usb/hdd nizi iki bölümden oluşacak şekilde Grub2FM_Ventoy.cmd çalıştırılarak multiboot kurulumu yapar. 

    2. Yöntem usb/hdd nizi üç bölümden oluşacak şekilde Grub2FM_Ventoy.cmd çalıştırılarak multiboot kurulumu yapılır.

    iki yada üç bölümlü olması kafanızı karıştırmasın her iki yöntemde de ilk bölüme ISO dosyalarını koyun ve PC nizden boot ettirip testlerinize başlayın.

    Hocam dediğiniz gibi yaptım ama bu hatayı alıyorum klasör isminde boşluk var diyor hangi klasör isminde anlamadım spacer.png

  2. serhat100, 01.02.2022 - 10:37 yazdı:

    aLTay-Grub2FM-VentoyFM-G4D-UEFI-1.0.77

    refind + clover 

           Kurulum 2 seçenekli  hale getirilmiştir. Birinci yöntem ile usb/hdd 2 bölüme betik dosyası çalıştırılarak Ventoy2Disk.exe aracılığıyla Grub2FM ile VentoyFM ve Grub4dos_for UEFI hepsi birleştirilerek tek multiboot kurulumu otomatik hale gelmiştir. İkinci yöntem de usb/hdd 3 bölümlü olacak şekilde birinci yöntemdeki multiboot sisteme ilave olarak refind ve clover dahil edilmiştir. Kurulumda dikkat edilmesi gereken, Lütfen dikkat!!! usb belleğinizdeki veriler kuruluma başlarken silinecektir. ventoy-1.0.77 klasörü masaüstü ne çıkarılır, bu klasör içindeki Ventoy2Disk.exe ile kurulum başlatılır kurulumun bitmesini bekleyelim bittikten sonra şimti testlerinize başlayabilirsiniz.

           Projeye fikir veren @köylü Üstada, Otomatik kurulum için hazırlamış olduğu betik dosyaları için @mephistooo2üstada teşekkür ederim. 

           Grub2 File Manager yapımcısı @a1ive ye ve Ventoy yapımcısı @Longpanda nın bizlere sunmuş oldukları projelerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

           Bu proje yukarıda isimlerini yazdığım yapımcıların projelerinden tamamı ile bağımsız olarak üretilmiştir. üzerlerinde yapılan değişiklikten dolayı lütfen onlara çıkabilecek sorunlar hakkında soru sormayalım.

    Şifre (password): aLTay

    indirme Linki: https://disk.yandex.com.tr/d/TJ_BVvlPDtaJZQ

    spacer.png

    spacer.png

    spacer.png

    spacer.png

    spacer.png

    spacer.png

    Hocam Eline Sağlık Kurulum Nasıl Yapabilirim elimde bir kaç tane iso var da 2 bölüm 3 bölüm tam olarak nedir anlamadım da :) hiç anlamayan biri için kurulum videosu falan varmı acaba 

×
×
  • Create New...