Jump to content

mechanism

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

466 profile views

mechanism's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. programın 3.0 versionu çıktı elinde full olan varmı?
  2. Arkadaşlar 2 gün sonunda nihayet çalıştırdım çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese!!
  3. sk8er_boi öncelikle yardım için teşekkür ederim elimde indirilmiş halde software falan yok bi sorun çıkmaz değilmi? şimdiden teşekkür ederim!!
  4. arkadaşlar selam iphoneuma dün itunesdan version 3.0 yükledim telefonum jb li falan değil vodafone kampanyası ile aldım version 3.0 ı yükledikten sonra telefonum bidaha itunes a bağlanmadı hiç bi şekilde sıfırlamayı kabul etmiyor teleservice garantisinde ama teleservice e ulaşamıyorum bi fikri olan yardım ederse sevinimirim şimdiden teşekkür ederim!!
  5. linkler kırıktı bende bunu buldum FL Studio XXL Download= $361 İNDİR::: http://rapidshare.com/files/44671113/FL_XXL_7.0.2.rar Bu arada indirdikten sonra: 1-flstudio 7.0.2_RC1.exe ’yi çalıştırıp programı kurun. 2-flstudio7.reg’i çift tıklatın. 3-final crack klasöründeki bütün dosyaları C:\\Program Files\\Image-Line\\FL Studio 7 dizinine gönderin. 4-demof**k_starblunter.exe’ye çift tıklayın. 5-Ve tam sürüm fl7xxl ile keyifle müzik yapın. Bir de unutmadan bir tavsiye daha vereyim, programı açmak için kırdığınızdan dolayı, programı C:\\Program Files\\Image-Line\\FL Studio 7 dizinindeki "demof**k_starblunter.exe" dosyasından açmanız gerekiyor, bunu da masaüstüne kısayol oluşturursanız daha rahat olur sizin için...
  6. Guitar FX Box Full Version http://grunge.ifastnet.com/fxbox26.zip Revalver(Keygen İçindedir!!) http://grunge.ifastnet.com/Ses.rar Revalver Programını Kurduktan ve Serial ı girdikten sonra kendi sitesinden uptade edebilirsiniz bu durumda yeni bir crack yada serial gerekmiyor!!! Not:Ben elektro gitar almadan önce 6 ay akustik gitarımı pc ye bağlanıp elektro gitar gibi kullandım gerçekten işe yarıyor Kolay Gelsinn!!!
×
×
  • Create New...