Jump to content

can_m

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

425 profile views

can_m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 25 ay müşterisini garanti etmiş oluyor, firmanın hesabı bu. Sizler firmanın değil kendi hesabınızı yapın. Sizler için uygunsa veya başka firmalardan uygunsa abone olabilirsiniz. Burdaki mantık şudur. Adsl konusunda ucuzlamaya doğru gidiyoruz, 12 aya kalmadan başka bir firma daha ucuza verebilir. bu sefer sizin aldığınız abonelik pahalı kalabilir. O yüzden firma 25 ay taahüt istiyor. Yani bu gün ucuza aldığınız internet aboneliği 1 yıl sonra pahalı kalmış olabilir.
  2. GetData.Recover.My.Files.v4.6.6.830.Professional http://www.fileserve.com/file/zDkd57x/GetData.Recover.My.Files.v4.6.6.830.Professional.rar
  3. Önce deniyecez, sonra açıcaz konuyu demekki
  4. Kayıt linkinide verirseniz, kayıt oluruz
  5. kurduğun işletim sistemi ve tüm programlar, tüm oyunlar yani C: kısmına ne kurulduysa çalışan sistemin imajını alır. Bir sıkıntı yaşadığın takdirde aldığın imajı geri yüklüyebilirsin. O yüzden tavsiye sıfır kurduğunuz bir sistemin driver ve kullandığınız programlar ile temiz bir halinin imajını almaktır.
  6. Promosyon bitmiş olabilir arkadaşım. Çünkü sayfasında o şekilde bir promosyon görünmüyor. Demo lisans kısmından girerseniz 30 günlük demo lisans alabilirsiniz sanırım.
×
×
  • Create New...