Jump to content

aykutaydin

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About aykutaydin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aykutaydin's Achievements

  1. hocam valla dün gece son bir kere daha deneyim diyerek tekrardan format attım ancak bu sefer herhangi bir sorunla karşılaşmadan kurulumu gerçekleştirdim amd radeon r7 m265 sürücüsü olarak windows 8.1 versiyonu değilde windows 8 versiyonu yükledim şuan için ne mavi ekran hatası alıyorum nede sürücüyü çalıştırdığım vakit herhangi bir sorun yaşamadan kullanabiliyorum. ancak işimi sağlama almak adına bütün güncelemeleri kapadım.
  2. öncelikle merhabalar hocam, ilgi ve alakan için teşekkür ederim. Daha önceleri de buna benzer sorunlar yaşadığım vakitlerde dediğiniz şekilde çözmüştüm ancak güncellenmemiş windows 8.1 ve Acer'ın sitesinde yer alan driver kurarken bile hata almaktayım, sanırım son dediğiniz olay olmuş durumda r7 m265 miladı doldurarak tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almış bulunmakta. Artık yeni bir bilgisayar almak kaçınılmaz olmuş durumda.. 😅
  3. İyi günler arkadaşlar, kullanmakta olduğum laptop Acer Aspire E1-572G modelidir. Cihazın harici ekran kartı AMD Radeon R7 M265, bu zamana kadar sıkıntısız kullanmaktaydım. Ancak geçen haftadan itibaren ekran kartı çalışmayı durdur ve hata almaya başladım. Format atarak düzeltmeye denedim lakin formatla olmadı, hem Windows 8.1 hemde Windows 7 ile denedim ancak her ikisinde aynı hataları almaya devam ettim. Alınan hata da şöyle diyor, "AMD Catalyst Control Center başlatılamıyor. AMD Catalyst Control Center kullanılarak yapılandırılabilecek başka bir ayar bulunmamaktadır." Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi veya fikri olup yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...