Jump to content

doruk101

Emekli
  • Posts

    1955
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by doruk101

  1. Arkadaşlar, 10 sene aradan sonra tekrar girdim öss ye. YGS 3 ten 336 puan aldım 148494. sıradayım. Adalet Meslek Yüksekokulu yazmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla sadece İstanbul üniversitesinde Uzaktan Eğitim adalet meslek yüksekokulu var. ve geçen sene 352 puan ile almış. Bu sene puanların 20 puan düşeceği söylentisi dolaşıyor. Bana 336 puan ile İstanbul Üniv. adalet myo uzaktan eğitim gelir mi? Bir de bu puanlar ham puanlar mı? AOBP eklenecek mi?

    Liseden EA çıkışlıyım. LYS için hangisine başvurmam gerekli? Dil sınavına da girebilir miyim?

    Bir de son sorum; İnönü Üniv. geçen sene açılan adalet myo bölümüne ek kontenjan ile 60 kişi almış ve taban puanlarını bulamadım.

    Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.
  2. BİLNLERE SÖYLÜYORUM ACİL YARDIM:

    Ben tamam bu yöntemle portable başarılı bir şekilde yapıom Ama simge koyamıyorum.NASIL KOYABİLİRİM YARDIM!AÇIKLAMALI LÜTFENN!!!

    Winrar daki sfx seçeneklerinden, metin ve simge sekmesi altında istediğiniz ikonu ekleyebilirsiniz.

    Öncelikle tebrik ederim.Ben winrar kullanarak yaptım olur değilmi?

    Evet.

  3. Paylaşım için teşekkürler. Arkadaşlar ekranda yaptıklarımızı video haline dönüştürmek için hangi programı kullanmalıyım? Kaliteli olacak ve ders videolarında olduğu gibi tıklanan nesnenin adını baloncuk şeklinde yazacak ? Bildiğiniz ve tavsie edeceğiniz bir program varmı ?

    Camtasia studio veya adobe captivate. İkisiyle de yapabilirsin. Forumda var ikisi de.Arama yaparsan bulursun.

  4. teşekkürler yanlız sizden bir ricam var portable xp lazım bana olanlar veya yapabilenler varsa msj atabilrlermi çok lazım yardımcı olun lütfen ! :D

    teşekkürler yanlız sizden bir ricam var portable xp lazım bana olanlar veya yapabilenler varsa msj atabilrlermi çok lazım yardımcı olun lütfen ! :D

    Forumda mevcut portable xp, arama yaparsan bulursun.

×
×
  • Create New...