Jump to content

alcalmc

Üye
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Status Updates posted by alcalmc

  1. Video, araştırma ekibinin Güney Pasifik Okyanusu'ndaki Samoa Boğazı'na düşürdüğü serbest düşüşe dayanıklı bir kamerayla çekildi. Yaklaşık 1026 metre derinlikte derin denizin karanlığından aniden büyük bir kalamar ortaya çıktı.

     

     

    1. Show previous comments  6 more
    2. tomyblack

      tomyblack

      Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası

      Runtinme Error

    3. tomyblack

      tomyblack

      Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası

      Runtinme Error

      Windows 10 IoT Enterprise LTSC 19044.4170

      fr_windows_10_enterprise_ltsc_2021_with_update_19044.4170_aio_3in1_x64_v24.03.12_by_adguard 

      bununla simdi format attim simdilik hata falan almiyorum bence tamamen ykarida belirttigim seyler bu ISO da entegre edilmis ve sorun tamamen onlardan kaynakli olmali. Yani Depada ne kadar indirdigim ISO var ise silip sadece bunu birakacagim oyle gorunuyor. Ilgin icin tesekkurler. Tabiki cozum aramak, kafa yormak gerekiyordu ama insani biktiriyor.

    4. alcalmc

      alcalmc

      Bunları ntlite yada benzeri programlarda, bileşenleri kaldırmadan önce ekleyip, ohalde bileşen kaldırmak sorun çıkarıyor. Önce bileşenleri kaldırıp sonra isoya bunlar entegre edilmeli diye düşünüyorum. İsoların modifiye edilmiş hallerinden ziyade orjinal iso kullanmayı tercih ediyorum. Kurulumdan sonra sisteme müdahale etmek çok daha verimli sonuç veriyor yada kendim modifiye ediyorum artık. Tr_by, Forjest, emre028 MrRush,  mephistooo2 gibi rüştünü ispatlamışların dışındakilerin isolarını kullanmıyorum. Bilhassa yabancı sistemleri Türkçeleştirip paylaşanları tercih etmiyorum.

×
×
  • Create New...