Jump to content

tomyblack

Üye
  • Posts

    263
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2213 profile views

tomyblack's Achievements

  1. Evet sonunda Dil paketi güncellemesini başarabildim. NTLite icerisine girerek diller kapaliymisti onu actim. Eski HP yaziciyida Windows Resim Alma ( WIA ) aktif bırakarak sorunu cozdum.
  2. tr_ Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021_21H2_19044.4529 Haziran 2024 Lite Deneyimlerimi LITE SISTEM üzerinden şöyle belirtebilirim, öncellikli olarak HDD de diğer benzer paylaşımlara oranla 25GB daha az yer kaplıyor bu gayet güzel, Son güncellemeyi de alıyor, farklı dil klavyeleri barındırıyor. Yazıcı ve tarama çalışmıyordu NTLite ile tekrar ayarlayarak yazıcıyı aktif ettim yavaş yavaş öğreniyorum😅 Windows Resim Alma ( WIA ) iptal edilmez ise Yazıcı çalışıyor. Tek ve benim için büyük sorun DIL PAKETINI yüklemedi yani Türkçe harici kullanma şansım olmadı, bunu da tekrar NTLite ile ayarlayabilir isem bu sistemi uzun yıllar kullanabilirim. Temel yazı, El yazısı ve Konuşma yükleniyor ama dil paketi hata veriyor. DIL PAKETI Maalesef bu Windows görüntüleme dilini yüklerken sorun yaşıyoruz. Dil seçenekleri sayfasında daha sonra yeniden deneyebilirsiniz. Hata kodu: 0x0 burada takılı kalıyor.
  3. Kolay gelsin. temennim, yazici ve yabanci dil klavye seçenekleri sistemden kaldırılmaz. Takipteyiz.
  4. yeni versiyonu cikmis 6.42.14 sanirim henuz siteye yansimadi.
  5. Full versiyon mu? Tesekkurler. bunu yukledim fakat 6.40.10 olarak gorundu.
  6. Sinirli iken yazmak, konuşmak, birisiyle muhabbet etmenin yanlış olduğunu bildiğim halde kırıcı olmuşum. Sizden ozur diliyorum. Lutfen kabul ediniz.
  7. Türkçe ve ingilizce harici tüm diller ve Türkçe Q/F harici tüm klavyeler silindi Ingilizceyide silseydiniz???? Sitede bize gore birsey kalmadi iyi geceler. Kendi başımızı kendimiz kaşıyacağız yapacak bir sey yok. Bu gune kadar sisteminden istifade ettigim arkadaslara sonsuz tesekkurler.
  8. Bu sunumunuz bende vardi fakat son güncellemeyi yapmadığı icin silmiştim ve Sanırım son güncel haliyle ve microsoft Visual entegre edilmis halde bir paylasim yapmanız vacip oldu.😂 Windows 10 IoT Enterprise LTSC 21H2 19044.4529 Multilingue (Çok dilli)
  9. Emeginize saglik, eskiden bu tarz sunumlari bazen Multilang verirdiniz, sanirim sitede ragbet olmamasi nedeniyle her kes sadece Turkce sunum yapiyor. Biz gurbette yabanci sitede Alamanci durumundamiyiz😭? O degilde artik bazi paylasimcilar Turkce haricindeki klavyeleride sistemden iptal eder oldu. Halbuki fazla bir yer kaplamaz diye düşünüyorum. Kolaylıklar dilerim hayırlı cumalar. Eger sistemde Yazici calisiyor ise denemek isterim.
  10. Sevgili kardesim ilgin icin tesekkurler, acikcasi genelde tum surumlerde Edgeyi ve onedrive NTlite ile iptal edemedim, ama cok seyi ogrenmeye basladim ve cok zaman aliyor. Yukaridaki Wideoya bakarak yapiyorum, malum ben FR iso kullandigim icin aciklamalarrin cogu bana uymuyor. farkli terimler vs var yanlis yapilan bir sey butun iso yu bozabiliyor. Ayrica Inanin siteden indirdigim Turkce Isolari kullanamiyorum. Halbuki guzel paylasimlar yapiliyor. Ben Fransizca format atiyorum, bazi sunumlarda Diller veya klavyeler iptal edilince benim isime yaramiyor. Dil mui Paket olayi yapabilirim ama Windows 10 Dil paketi Windows 7 gibi degil diye dusunuyorum. Cokda onemli degil. Can sikintisina ugrasiyorum.
  11. Helal gencler, birbirinize ışık olmanız ne güzel, hele esprili yaklaşımlar çok hoş.
  12. Onemli degil kardesim bazi seyler yap, boz yapa yapa ogreniliyor. Ben senin cok beyefendi bir insan oldugunu gormeden tanimadan anladim. Ha bu arada NTlite ile Iso icerisinde bazi seyleri devre disi etmeyi yada etkin etmeyi ogreniyorum, lakin Edge denen seyi bir turlu devre disi birakamiyorum. Videolu anlatim var. Youtube den buldum gayet guzel ama orada yazilanlar Iso kalibi Turkce oldugu icin bende uyuşmuyor. Benim Iso FR oldugu icin birebir uymuyor yanlis bir seyi etkin etmek yada devre disi birakmam sisteme etki eder. Ama Defender, cortana vs gibi cok gereksiz seyleri iptal edebiliyorum. Ilk PC edindiğimde 41 yaşındaydım. 1 yıl sonra kendi PC mi topladım. Bizim Cin lilerden kafamız daha az çalışamaz dedim kendi PC mi kendim yaptim. Simdi yas 58 olmuş sistem nasil oluşturulur öğrenmeğe çelişiyorum ama cok da kafa yormak istemiyorum gençlik gibi olmuyor. İnatçıyım.😂 ( azimliyim demek daha doğru olacak) Selamlar. Asagidaki videodan ogrenmeye calisiyorum. Sadece yazici kullandigim icin yaziciyi iptal etmiyorum yada bir kac farkli seye dikkat ediyorum.
  13. Evet hic etki etmedi yine bosa gitti. 😡 Elimde ayni iso nun Fransizcasini NTlite ile ISO icine girip Windows Güncelleme ( update) bölümüne geldiğimizde " Hedef yayın sürümü " burayı varsayılan değil 1803 yaptım. Format attım 22h2 güncellemesi yapmadı. Store yi yükledim Netflix vs ok ama WhatsApp sistem eski olmasi sebebiyle yuklenmedi cokda onemli degil. Ben Masa üstüne de WhatsApp yüklüyorum çünkü cep tel gözler görmüyor büyük ekran gerekiyor 🤣 https://www.deepl.com/fr/translator bunu kullanıyorum. Türkçe yazıyorum ve başka bir dile çevirisi kolay oluyor. Size de öneririm
  14. Belki guzel bir calismada olabilir ama sunan arkadas yabanci sitede ne kadar sistem Iso su varsa alip oldugu gibi paylasiyor ve 1 kelam etmeden birakip gidiyor ve yorumlarida gormuyor. Bence site bu paylasimlara bir sinirlama getirmeli. Ya aciklama yapacak yada sunmayacak o kadar NET Ben bu kullaniciyi engelleyerek sunumlarini gormeme karari aldim😡
×
×
  • Create New...