Jump to content

tomyblack

Üye
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1692 profile views

tomyblack's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular Rare
  • One Year In Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

161

Reputation

  1. Emeginize saglik; bensuslu11 arkadaşımızın sunumundan alinti yaparak mi olusturdunuz? Windows 11 kullanmiyorum ama ilerde deneyebilirim. Windows 11 Iot Enterprise LTSC 2024 Built 26100.1 RTM
  2. Windows 10 IoT Enterprise LTSC 21H/2 19044.4291 Français Su anda benim sistem güncel haliyle böyle Bu sistemin Multilang olanini da vermistiniz ama onda numarasini unuttugum bir guncellemeyi yapamamisti. Ben bu sistemde kaldim degismek istemiyorum. Sadece olurda bunun paylasilir ise Defender, edge kaldirilmis store eklenmis bir ISO ya hayir demem. Fazlada istek yapmayalim, zorlama isin sonu sakatlik dogurur. 🤣 Selamlar Kolay gelsin.
  3. Yüce milletimizin ve tüm islam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Vatana selam olsun.
  4. Windows 10 IoT Enterprise LTSC 21H2 (19044.3930) Fransizca sunumunu kullaniyorum. (Keza Turkceside mevcut) Az once son cikan 19044.4291 güncellemesini de aldı ve güzel çalışma ben katilimsiz seviyorum. İtina ile çalışıyorsun teşekkürler. Ilerde belki katılımsız, sadece Store eklenmis, defender pasif, Cortana ve Edge silinmiş bir sistem dent gelirse alırım. Kolay gelsin iyi bayramlar.
  5. Format atma zamanim yaklasiyor hadi bakalim yetistirebilecekmisin. Gec olsun guc olmasin. Defender kapali olmasi tercihimdir. Dileyen sonra acabilir🤣 Edge keza cok kullanan yok gibi he birde Win 10 & 11 Ayni ISO içerisinde mümkün mu? Başka da bir tercihim yok, teşekkürler. 🤣. Yeminle dilenciye döndüm. İsteyenin 1 yuzu🤣
  6. Üzerinden 4-5 gun geçmiş, yeni gördüm. Hayırlı seyahatler ve Bayramınızı kutlarım. Sanki üyelere Bayram ikramı sunacakmış gibi bir anlam çıkarta bilir miyiz? Hadi hayırlısı, kolay gelsin.
  7. Oncelikle emeginize saglik Windows10-Pro v22H2 (19045.4170 -x64) sunumunuzda TR Dil Dosyaları Dışında Hepsi Silinmistir. Seklinde belirtmissiniz. Guncellemle sonucu Farkli Dil ve farkli klavye kullanma ihtimali nedir?
  8. Evet bundan once TR_by kardesimizin sunumlarindan istifade ettim sagolsun yuregi guzel paylasimci arkadas, lakin oyle bir yorum yazmissiniz ki sen yoktun yoklugunda kimsecikler sistem paylasmaz oldu tarzindaki yaklasiminiz sitede diger sistem paylasanlara karsi pek hos bir yaklasim olmamis. Senin paylasimlarin haricindeki paylasimlari almiyorum deseydin kabul olabilirdi. Ayrica Windows 10 Iot Enterprise Ltsc - Windows 11 Iot Enterprise Ltsc bu calismalar sitede daha yeni paylasildi, sizede onerebilirim ben Windows 10 Iot Enterprise Ltsc 2021 kullaniyorum. Gayet guzel. Multilang olanida var sadece Turkce olanida mevcut, yani sistem paylasimi diledigin kadar var. Demek ki siz MOD lu sistem tercih ediyorsunuz. TR_by bu isi basariyla yapiyor. Ben bir turlu basaramiyorum yaziciyi kullanamadigim icin artik modlu sistem maalesef indirmiyorum. Iyi geceler hayirli sahurlar.
  9. Eyvallah çok müteşekkir oldum. Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - 21H2 built 19044-4170 Multilanguage Sistemden her hangi bir bilesen, ekleme veya cikarma vs olup olmadigini konu basliginda vermemissin ama orijinali bozmuyorsun diye biliyorum.
  10. Selamünaleyküm, yahşi adam yapmış yapacağını, Mübarek Ramazan fitresini bu şekilde karşılıyor gibi, işin latifesi bir yana inanınız hem ülkemiz, hem yurt dışı kullanıcılarının hizmetine sunulmuş, genele hitap edecek BÜYÜK EMEK ve TİTİZLİKLE SERVİS edilmiş harika bir paylaşım karşımızda, Eyvallah kardesim, emeklerin icin, harcadigin zaman icin hakkini helal et. Yolum uzak heybem agir oralara gelememem, olurda gelir isem soz seni bulacagim. Karsilikli bir sohbet ederiz. Neden olmasin. Sistemi indirdim en kisa zamanda format attigimda geri bildirim yapacagim. Olurda eksik vs olur isede asla sorun olmaz, biliyorum ki daha iyisine daha guzeline ulasacak o azim sende gorunuyor. Selametle
  11. Bak şimdi bu cevap hiç oldu mu? Size değil de bize demeniz daha mantıklı bir yaklaşım olmaz mıydı?😂 Elbette her insanın farklı meziyetleri vardır. Ve bu balık tutma meziyetini her birey başaramaz? Mesela Her marangoz aynı zamanda çatı ustası olamayabilir gibi🤣, Kolay gelsin, emeğinize sağlık
  12. Sevgili kardesim inan bunu basarmam bu yasta beyin cerrahi olmak gibi zor. 😅 Masallah diyelim sana kolay gelsin. Meziyet farkli bir sey
  13. Sevgili kardesim, benim sizin bahsettiginiz paketleri indirip yukleme becerim olmamasi sebebiyle sunumunuzdan mahrum kaldim. Ama bu sunuma cok sayida talep olacaktir diye dusunuyorum, emeklerinize saglik. Calismalarinizda basarilarinizin daim olmasini dilerim.
  14. Tamamen Fransizca olma ihtimali olmadiginimi anlamaliyim? Bu uzucu haber😢 Canin sagolsun kardesim. Yazicim calisirsa kendi PC me kurabilirim ileriki bir tarihte deneyecegim. Selamlar.
  15. Emeginize saglik, normalde benim eski yazici Windows 11 de calismiyordu. Bunu deneyecegim insallah calisir. Calismaz ise eski PC lere yukleyebilirmiyim bilmiyorum. Deneyecegim. Guncelleme ile FR dil yaptigimda tamamen Fransizca olabilir ise super olur. Hayirli Ramazanlar.
×
×
  • Create New...