Jump to content

aduuket

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aduuket's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. üstat ilgin alakan uğraşın için çok teşekkür ederim. deneyip bilgi vereceğim.
  2. Üstadım bilgisayar 15-fc0059nt on board ekran kartlı. Bilgisayarın uykuya geçtiğine eminim artık. Ben ekran kapanıyor ekran uyandığında oturum açma ekranı geliyor diye düşünüyordum. Biraz önce dikkatimi çekti bu durum yaşanırken power ışığı yanıp sönüyor. Sanırım bu uyku anlamına geliyor. HP sayfasında windows 10 desteklemiyor. windows 10 a ait sürücü yok. Bende aşağıdaki sürücü kurulu: Yukarıda paylaştığınız ayarlar bende aşağıdaki gibi @relati7ity siz bu ekran görüntülerini istemiştiniz yukarı koymayı beceremedim. postu düzenlemeye de izin vermedi sanırım yeni üye olduğum için.
  3. eset tam bir canavar. iş yerinde kullanıyoruz. hiç bir şeye izin vermiyor. evde kasper kullanıyorum daha 1 kere virüs bulmadı ya da uyarı vermedi. hangi koşul daha iyi bilemedim.
  4. Hocam ben el ile bir şey yüklemedim açıkçası. Aygıt yöneticisinde sorun görünmüyor. HP asistant güncelleme yok diyor. Uyumsuzluk olabilir mi? Bazı ayarlar yok ama ben bunu enterprise oluşuna vermiştim.
  5. Hocam istemiş olduğunuz yerler buralar mı? [url=https://hizliresim.com/gzx5e49][img]https://i.hizliresim.com/gzx5e49.png[/img][/url] [url=https://hizliresim.com/nj96atj][img]https://i.hizliresim.com/nj96atj.png[/img][/url] [url=https://hizliresim.com/izh98bz][img]https://i.hizliresim.com/izh98bz.png[/img][/url] [url=https://hizliresim.com/oicsqpd][img]https://i.hizliresim.com/oicsqpd.png[/img][/url] @relati7ity @YAGMURADAM desteğiniz için teşekkür ederim.
  6. Hocam çıkmıyor bahssettiğiniz ayarlar. İşletim sistemi sürümü ile alakalı olabilir mi?
  7. Windowsun inciğini cinciğini tüm ince ayarlarını bilip modifiye eden bir topluluktan şu amatör düz kullanıcıya bir cevap gelmeyecek mi?
  8. Merhaba, ilk defa windows 11 kurdum. Enterprise sürümünü tercih ettim. Sorunum şöyle; güç ayarlarında uyku ile ilgili tüm ayarlar kapalı, ekran koruyucu kapalı. sadece bilgisayara 5 dakika ellemezsem ekran kapansın açık. Bu özelliği yıllardır kullanırım. Şu an iş yerimde de kullanıyorum windows 10 ile. Ekran kapanır, fareyi hareket ettirirsem yada bir tuşa basarsam ekran açılır. Oturum kapanmaz ya da pc uykuya geçmez. Ama bu windowsta ekran kapandıktan sonra fareyi hareket ettirince oturum açma ekranı geliyor. MSDN orjinal isodan kurulum yaptım. Kullanıcı hesabımda şifre de yok. Bunu nasıl önlerim? Teşekkürler.
  9. Merhaba; Windows 11 Enterprise sürümü LTSC sürümü aynı mıdır? IOT olan ile farkı nedir? Yardımcı olabilir misiniz baktım ama pek anlamadım.
  10. Merhabalar; Laptopun wifi kartını değiştiriyorum, üzerinde 2 anten soketi var ancak latptopta 1 anten kablosu var. Üzerinde yalnızca 1 ve 2 yazıyor. Söktüğümde de 2 soket var ama 1 de wifi 2 de aux yazıyor. Yeni takacağımın hangi soketine anteni takmalıyım? Takmak istediğim kart bcm43142a0
×
×
  • Create New...