Jump to content

yilmaz02

Üye
  • Posts

    465
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by yilmaz02

  1. akura, 07.01.2024 - 00:59 yazdı:

    Hiren's boot cd ya da Windows Pe gibi live cd dediğimiz yazılımları kullanabilirsiniz. Boş bir usb'ye rufus ile yazdırıp dosyalarınız (commander ile) yerinde mi diye bakabilirsiniz. Ssd'ye bozuk sektör veya antimalware taraması yaptırabilirsiniz. İçerisinde onlarca uygulama mevcut tavsiye ederim.

    Hiren's BootCD PE İndirme Linki

    birçok şey denedik dosyları geri getiremedik daha doğrusu dosyalar klasörler ortada yok hiren's bootcd indirmeye çalıştım lakin indirmiyor indirme linki pasif en son onu da deneyip format atacağım.

  2. bozart, 6 saat önce yazdı:

    Son olarakta dosyalar silinmeden önceki HDD boyutu ile şuan ki silinmiş dediğiniz HDD boyutu aynı ise dosyalar gizlenmiş durumda. Yok HDD aynı boyut da değil ise geçmiş olsun demek düşüyor bize.. 

    Bir ona bakın. HDD boyutu aynı ise sonra olarak bir şeyler yapmaya çalışırim

    Hdd boyutu aynı ama gizli dosya yok hepsi açık şimdilik Bi arkadaşa verdim Linux üzerinden bakacak ssd ye 

    AdnanGumus, 5 saat önce yazdı:

    TEMİZ FORMAT ATIN BİRKAÇ DOSYA BIRAKIN ONLARDA ZAMAN SONRA KAYBOLURSA SSD BOZULMUŞ TUR BENİM BAŞIMA MEKANİKTE HDD GELDİ  BİR VAR BİR YOK FORMATLAYIP BİRAZ DAHA DENEDİM DİSK OLÜNCE SSD ALDIM.

    Hard Disk Sentinel Pro ile ssd nin verilerini paylaşırmısın ssd olmayacak bir durum değil

    https://www.dosyaupload.com/1qf5n/Hard_Disk_Sentinel_5.70.8.7z

    Ssd ye baktırdım bozuk bölüm yok şimdi bi arkadaşa verdim halledemezse bakalım tekrar sağolasın 

    • Like 1
  3. bozart, 3 saat önce yazdı:

    Tahminen virüs de bulaşmış olabilir. Temiz bir format çekin isterseniz 

    Virüs taraması yaptım bilgisayar temiz lakin bana bilgisayardaki 2 dosya lazım formattan önce 

    cmlacla, 15 dakika önce yazdı:

    Masaüstü sağtık menüsünde :

    Sağ tuşta geri al yinele özelliği

    Varsa bunu deneyin. Program kurup kaldırdınız mı? Bu arada. Bir ihtimal geri yüklemeyi deneyin. Ama bu davranış, virüs ve malware davranışı.

     

    Geri al yok ilk ona bakmıştım lakin dediğim gibi dosyayı kesinlikle silmedim belki sistem onarım yaparken falan Bi yerlere atmıştır diye düşündüm ama hiçbiryerde yok kurtarma programı ile silinen dosyaları geri getirdiğimde de yok geri gelmiyor. Bilgisayarın dosya boyutu da değişmemiş yani silinmemiş ama nerede. 

  4. bozart, 4 saat önce yazdı:

    Gizlenmiş klasörleri gösteriyor. Veridigim linki indirin sürekli tamam diyiniz . çıkması lazım. Benim de başıma geldi bu dosya sayesinde kurtarıyorum

    Bu farklı bir hata gibi duruyor Windows ile alakalı galiba. Tüm gizli dosyalar açık normalde programı da çalıştırdım lakin gelmedi. 

  5. değerli arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar.

    bilgisayarımda windows 10 kurulu.bundan 3 gün önce masaüstü dosylarım kendiliğinden silindi. arama yaparak dosyalara erişim sağladım. bir gün sonra dosyalar yine silindi bu sefer dosyalar klasörler hiçbir şekilde görünmüyor silinmiş yada taşınmış olarak görünüyor.bir çok seçenek denedim ama başarılı olamadım. güncellemelere baktım yaklaşık 2 hafta önce yapılmış en son güncelleme.

    virüs programı ve anti malware ile tarattım bilgisayar temiz.

    bilgisayarım sadece C klasöründen oluşmakta ssd var hatalı olabilir diye kontrol ettirdim sıkıntı yok.

    sanki dosyalar yok oldu silinmemiş bildiğin yok olmuş gibi Recuva Disk Drill Easeus data recovery kullandım ama dosyaları bulamadı.

    yardımcı olursanız sevinirim. 

    ayreten gizli klasörler açık 

    korunan işletim sistemi kalsörüde açık

    kullanıcı profili tek sadece ben kullanıyorum

  6. On 22.12.2016 at 03:35, saw58 yazdı:

    gerekli cevap yazıldı . geç cevap için kusura bakmayınız.

    saw58 kardeşimizin uzman desteğiyle sitemiz oluşturuldu bitti. site oluşturmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim referans olurum. kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

    • Like 1
  7. 19 saat önce, abdullahTR yazdı:

    wordpress için woocommerce var

    çok zorlandım woocommerce kullandım ama uzaklaşınca bu işlerden yıllar sonra zor geldi.

    18 saat önce, saw58 yazdı:

    yardımcı olmak isterim.kurulum vs.

    özel mesaj attım .

  8. 12 dakika önce, shiftdeletenet yazdı:

    Alışveriş sitesini WP ile kuramazsınız.. temalar var da alışveriş WP ile olmaz.. OpenCart kurarsanız işi en az maliyetle halledersiniz.

    Kurulum bilmiyorsanız hosting bilgilerini verirseniz yardımcı olmaya çalışayım. 

    site üzerinden alışveriş yapılmayacak kapıda ödeme seçeneği olacak.çok afilli birşey olmasına gerek yok.kurulum bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.

  9. arkadaşlar hosting ve domain aldım bir alışveriş sitesi kurmak istiyorum ancak uzun süre bu işlerden uzak kalınca nasıl yapılacağını unutmuşum.wordpress kullanmayı da bilmiyorum.arama motorlarına da reklam aldım. uygun bir ücret karşılığı sitemi kurmama yardım edecek birini arıyorum.desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.

  10. kesinlikle öyle bir hakları yok.teknosadan aldığımız bilgisayar arızalandı ve garantisinin son gününde teknosaya teslim ettik.kargoda geçen sürede garantisi bitmiş oldu ve bakmadan iade ettiler.tüketici hakem heyetine başvurduk.tabiki haklı çıktık ve ürünün tamirini yapmak zorunda kaldılar.siz faturanızı ürünü turkcelle verirken aldığınız servis belgesini ve yapabiliyorsanız sisteme girildiğini gösteren ekran görüntüsünü alın kesinlikle tamirini yapmak zorunda kalacaklar.

  11.  

    o degilde şu merakımı çekti PARA ile Destek vericekmiş neyi para ile destek? vericek neler destek verilicek orası biraz gizli galiba.

    büyük şirketler işletim sistemlerini değiştirmek istemediklerinde microsoft genel kullanıcıya güncelleme desteğini keser ama belli ücret karşılığında şirketlere güncellemeleri verir.PARA ile destek normal kullanıcılar için değil yani.

  12. iyi akşamlar arkadaşlar.iphone 5 telefonum üst tuş kilit arızasından dolayı servise yolladım ve yenisi geldi. itunese bağlayınca yeni iphone olarak ayarla ve önceki yedeği yükle seçenekleri vardı.zaten telefonu yedekten yükleyecektim ve öyle yaptım eski yedeği yükledim.yedeği yüklerken bütün ayarlar geldi ancak uygulamaların hiçbirini yüklemedi.neyse vardır bi bildiği deyip fazla kurcalamadım.(yedeği aldığımda da yedeği tekrar yüklediğim de de ios 7 yüklü idi ).telefonu ne zaman usb kablosuyla bilgisayara bağlasam hep aynı seçenekler geliyor.yeni iphone olarak ayarla ve eski yedekten tekrar yükle.normal bir şekilde telefon bilgileri gelmiyor.telefonu görüyor ancak herzaman yeni telefon olarak görüyor.telefonda şuan ios8 ituneste son sürümde 11.4 bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

  13.  

    bence şimdilik en iyi tarife bu

     

    • Emniyet Genel Müdürlüğü çalışanlarının ve referans oldukları yakınlarının faydalanabileceği tarife,
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KamuMega
    
    Tarife Bilgisi

     

    Ayda sadece 27 TL’ye her yöne 1000 DK, grup içi 5400 DK, her yöne 1000 SMS ve 4 GB cepten internet keyfi!

     

    Ücretlendirme   Kamu Mega Tarifesi  Taahhütlü Ücret* 27 TL Taahhütsüz Ücret** 35 TL Aylık Ücretsiz Yurtiçi Her Yöne Konuşma 1000 Dk Aylık Ücretsiz Yurtiçi Grup İçi Konuşma*** 5400 Dk Aylık Ücretsiz Yurtiçi Her Yöne SMS 1000 SMS Aylık Ücretsiz Yurtiçi Cepten İnternet 4 GB  Ücretsiz Konuşma Süresi Bitiminde Yurtiçi Her Yöne Konuşma  0,30 TL/DK SMS   0,30 TL/SMS MMS   0,99 TL/MMS  Ücretsiz Cepten İnternet Kullanımı Bitiminde Yurtiçinde  0,00492 Krş/KB

     

    bu tarifeyi kullanıyorum bazen internet yavaş olsada işimi fazlasıyla görüyor.Hat kendi üzerinizde kalıyor arkadaşınız size sadece referans oluyor.hattın referans olanla bi alakası olmuyor yani.

  14.  

    Sistemi yüklerken win8 anahtarında sorun çıkıyor hocam.

    Sistem kurulmundan sonra cmd'yi yönetici olarak çalıştırın. slmgr -ipk [Lisans anahtarınız] komutuyla Win 8 lisansınızı girebilirsiniz.

    ama sistemi kurmak için lisans anahtarı gerekiyor ben pro sürüm kullanıyorum ozaman kurulum için rastgele bir anahtarla kurulum yapıp sonra kendi ürün anahtarımı girmem gerekiyor galiba.

  15.  

    Herhangı bır kılıf falan kullanmıyorum daha onceden bu sorun yoktu bende son 1 haftadır var arastırmama ragmen br sonuc alamadım..ewet ilk partı İphone..servısede gondermek ıstemıyorum gec gelıyor ama gondrmek zorundayım normal bır taırcıye versem guven olmuyor nihayetinde İphone 5 yanı..

    yeni oluştuysa sorun ya restore edin yada telefonu en güncel sürüme yükseltin.normal tamirciye vermeyin tavsiye etmem garanti kapsamında yapılsın tamiri.geç bile gelse en iyisi kendi servisi.büyük ihtimal yenisini verirler zaten :)

  16. metal kılıf ile kullanıyorsan onu çıkar dene.yok kılıfsızda aynı sorun oluyorsa ilk parti iphone 5 lerde wifi sıkıntısı vardı ben servise gönder derim.google ye yazdığında bu sıkıntıyı yaşayan kişileri görürsün.bende de ipone 5 var sıkıntı yaşamıyorum ama kutudan çıkardığımda ilk denediğim şey wifi idi.

  17. recovery yap o zaman. herşey sıfırlanır.

    bu arada windowsa özellik eklemeyi unutma orada net framework seçeneklerini doldurman lazım

    hocam benim netbook'a kurdum zaten laptopa kurulmuyor belki başına gelipte bu sorunla karşılaşan varsa diye açtım konuyu microsoft win 8.1 de bazı kodları değiştirmiş.uyumsuzluk oradan kaynaklanıyor microsofta hata kodunu yolladım ama onlarda üzerinde çalışıyoruz driverları güncelleyin falan diyorlar neyse illaki hallolur çok bi farkı yok zaten şimdilik 8 ile 8.1 arasında.

  18. iyi akşamlar arkadaşlar.laptopumda orijinal windows 8 kullanıyorum windows 8.1 güncellemesi markete geldi oradan güncelle diyorum güncellemenin en son noktasına geliyor mavi ekran hatası veriyor.güncellemenizi kurtarmaya çalışıyoruz deyip kurtaramıyor ve sistemi tekrar eski yazılıma döndürüyor yani windows 8'e.verdiği hata kodu (0xC1900101-0x40017) bu.internetten araştırdım bu konuda baya muzdarip olan var genelde nvidia sürücülerinden kaynaklanıyor deniyor fakat benim ekran kartım ati bu sorunla karşılaşıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim.saygılarımla.

     

×
×
  • Create New...