Jump to content

cenkenj

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About cenkenj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cenkenj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Evet dediğin gibi... Usb den kurulum işinde tam garanti vermek zor donanımsal ve hiç hesapta olmayan sıkıntılar oluşabiliyor.
  2. Tekrar merhaba; Amacım= Xpsp3 kurulumu, hiren cd , acronis 2011 boot cd den oluşan 3 menülü boot USB bellek yapmak. Denemelerim sonucu bulduğum yöntem, İşlem sırası 1- Nlite ile istediğim ayarlara sahip bir xp kurulumunu bir klasöre oluşturdum. 2- WinSetupFromUSB_0-2-3 ile USB belleği uygun şekilde formatladım ayarlar aşagıda ve WinSetupFromUSB_0-2-3 ile XP kurulumunu USB ye yükledim. 3- Hiren's.BootCD.11.0.iso nun içindeki, HBCD klasörünü USB bellegime kopyaladım. 4- Acronis true image Home 2011 ile ISO formatında kurtarma CD oluşturup A.ISO adıyla USB ye kopyaladım. 5- USB belleğin durumu aşagıda Burada araçlar kendi kullandığım bazı programları içeriyor depolama amaçlı boot ile alakası yok GFX.GFX ise boot menüsüne görsellik katan dosyadır. 6- Menu.lst dosyası içeriğini aşağıdaki şekilde değiştirdim. 7- Hepsi Bu kadar sorunsuzca çalışıyor.. son durum..
  3. Cevap için teşekkürler...İstediğim elimde bir usb olması ve boot edildiğinde 2 seçenekli bir menü çıkması 1 i hiren's boot cd diğeri ise Xp kurulumu olmasıydı. Anladımki Kolay yapılacak birşey değil gibi duruyor..Herkese kolay gelsin ben araştırmaya devam edeyim : ) EKLEME: İstediğimi başardım. Xp Kurulumu ,hiren boot cd, ve acronis 2011 bootcd bulunan 3 menülü usb bellek,
  4. 27 sayfayı okuyamadım 6. sayfada kaldım ancak bir sorum olacaktı..Cevaplandıysa kusuruma bakmayın. Anladığım kadarıyla grub4dos sistemi ile xp dosyaları klasöre doğrudan atılarak kurulamıyor. Yani yapılan menü ile xp yi 1 seçenekle CD gibi kuramıyoruz. Fakat tncxp sp2 li kurulum cd sinde ise kurulbiliyor. Aradaki fark nedirki cd de olan birşey usb den olamıyor.
×
×
  • Create New...