Jump to content

leeshore

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

348 profile views

leeshore's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar, Ubuntu son sürüm (64 bit) kurmak istediğimde görüntü resimdeki gibi geliyor. Nasıl düzeltebilirim ? (Live modda da aynı şekilde oluyor.)
  2. Bende biliyorum elbette blocklancak bu yöntemle aktifleşen sistemler. Ama arkadaşlar boşuna panik yapıyor biraz. En kötü ihtimal format atar geçersin. Yoksa adama sorarlar ben senin sistemin ile lisans işlemi yaptım o zaman neden izin verdin diye
  3. Tamam işte kendin diyorsun kaç bin kişinin kullandığı key diye. Microsoft neden o zaman izin veriyor bu keyle aktif edilmesine ?
  4. Burada suçlu son kullanıcı değil microsofttur. İsteselerde serial larda dahil engelleyebilirler fakat yapmıyorlar ve insanları bu tür yollara teşfik ediyorlar. Şimdi size soruyorum lütfen biraz mantıklı düşünün; - Microsoftun resmi müşteri hizmetlerini arayarak etkinleştirme yapan kullanıcı mı suçlu ? Kaldı ki telefonla etkinleştirme microsoft sistemlerinde mevcut olarak geliyor. Yani kullanıcı çokta kötü birşey yapmış olamaz. Aksi düşünülüyorsa kaldırsınlar bu yöntemi. - Yoksa, bu etkinleştirmeye izin veren microsoft mu suçlu ? Sonuçta isteseler bunun önüne çok kolay geçebilirler.
  5. İyi de benim anlamadığım nokta burada yasa dışı birşey varmış gibi gelmiyor bana. Sonuçta etkinleştiren microsoft. Telefonda tuşlanan kodların sahte olduğunu tespit etmeleri mümkünken neden orjinal lisans gibi görüp kullanıcıları bu yönteme teşfik ediyor ? Neden girilen kodu kabul ediyor. Kaçak kullananları tespit edebilen microsoft telefonda girilen kodların sahte olup olamadığını tespit edemiyor mu yoksa ?
  6. [img]http://www.imageresim.com/images/07574338940299648001.jpg[/img]
  7. Benimde işlemci ile ilgili bir sorunum var. Amd FX 4100 quad-core işlemcimi çift çekirdek olarak görüyor. :S [img]http://www.imageresim.com/images/94229781123318483205.jpg[/img]
  8. Yaklaşık 10 yıllık intel kullanıcısıy[b]dım.[/b] Yaklaşık 1 ay önce amd ye geçtim. Amd FX-4100 3.6 ghz işlemcisini aldım. Bu işlemci söylendiği gibi performans bakımından hiçte düşük değil. Son çıkan bütün oyunları sorunsuzca oynayabiliyorum. (tabi ekran kartı ve ramin de etkisi var. ) Fiyatı da 260-280 lira civarında. Ayrıca çarpan kilidi olmadığı içinde overclockta sınır tanımıyorsun Ben şuanda normal 4 ghz turbo ile 4.2 ghz de kullanıyorum.
  9. Anakart : Gigabyte 970A-D3 İşlemci : Amd FX-4100 3.6 ghz Turbo ile 3.9 ghz Ram : Kingston 8 gb dual 1333 mhz Hdd : Samsung 1 Tb + seagete 160 gb Psu : Thermaltek 500 watt Ekran Kartı : Ati 4770hd İkinci el piyasası ne kadar eder acaba bu sistemin ?
  10. Turktorrent üyesi olan arkadaşlar Torrent olarak indirebilir.!
×
×
  • Create New...