Jump to content

adotu

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

263 profile views

adotu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. orjinal windows 8 iişletim sistemi bu tema falan değil. Verdiğim program sayesinde Win 7 nin pencere özellikleri sisteme kazandırılıyor. Ayrıca saydamlık sadece görev çubuğunda etkinleştirilebiliyor. Pencereler de saydamlık yok. Ayrıca pencerelerdeki yazı boyutunu da değiştirebiliyorsunuz. Masaüstünde sağ tık>Ekran çözünürlüğü>Metin botunu değiştir diye bir şey var ordan yapılıyor.
  2. Evet arkadaşlar Windows 8 de çoğumuzun bildiği üzere pencerelerdeki yazı rengi naparsak yapalım hep siyah. Hele de koyu ton temalar kullandığınız zaman penceredeki yazı hiç okunmuyor. Bir çok sitede yaptığım aramalar sonucu özelliklede yabancı kaynaklı sitelerde bunun çözümünü buldum. Ve sizlerle paylaşmak istedim. İNDİRME LİNKİ: http://skinpacks.com/download/windows-8/7-skin-pack/#.UTtm1NYXFnE GÖRÜNTÜLER :
  3. Dün dosyaları indirdim ancak bugun yüklemeye çalışınca yine bazı sorunlar çıktı. İşemci testide resimde gördüğün gibi. Sanallaştırmayı desteklemiyor sanırım.Biostada Virtualization Technology açma kapama özelliği yok bende.. Bu noktadan sonra neler yapabilirim ? Vm Ware ' dada Böyle bi hata verip açılmıyor.
  4. Şuan kullandığım sistem Win8 Pro olduğundan verdiğiniz linkten Sanallaştırma testini gerçekleştiremedim ama sorun değil. Vmware indirip verdiğiniz Torentidide indirmeye başladım bakalım ne olcak takıldığım bi nokta olursa size PM atarım. Kısa zamanda cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler
  5. Nasıl yaptığınıda anlatırsan seviniriz kardeş
  6. osx86 da dahil bir çok siteden kext indirip kext utility ile kurup defalarca yeniden başattım ama çözünürlük ayarların 1024x768 den başka senecek çıkmadı karşıma. Eğer çok zahmet vermezsem sen bana kextin linkini bulup tam olarak nasıl yüklemem gerektiğini de söylersen çok sevinirim camerda87 kardeş.
  7. Arkadaşlar sonunda sistemi yüklemey başardım Camerda87 arkadaşımızın tavsiyeleri doğrultusunda aitkos v7 ile kuruldu sistem. ama Resimden de göreceğiniz üzere ekran kartımı naptımsa tanımadı ve tanıtamadım diğer forumlardaki kextlerle. Bu konuda fikri bilgisi olan var paylaşabilr mi ?
  8.   BAŞLIK DÜZENLENDİ AMA KULLANILARIN YORUMLARINI SİLMESEYDİN KEŞKE KARDEŞ 
  9. Anlamadım konu başlığında ne var ki ? Söyleyin ona göre düzenliyiym hem iletileri neden sildiniz ki belki bana faydalı olan bir arkadaş bişiler yazmıştı ? Bence Önce uyarın sonra silin ...
  10. Birincisi o kodları nasıl giricem açılışta ikincisi verdiğin kodları tek tek mi yoksa hepsini birden mi denemeliyim ? biraz detaylı anlatırsan sevinirim Zeki kardeş 
  11. dj sms   Buraya daha öncede baktım ama doğrusu pek bişi anlamadım 
  12. Söylediklerin arasında hangisini indirim tek bir tane söyle çünkü her biri minimum 4 GB boyutunda çok zaman alıyor indirmek ? 
  13.  Cemarda 87 sen HP 520 ye yükleme yaparken ban kullandığın Mac x os ürümünü tam olarak yazarmısın bide hangi kextleri işaretlediğini kurarken. Çünkü benim makinamla seninki çipset olarak aynı hemen hemen. İphone yardımda bi arkadaş üstü kapalı sadece iAtkos S3 v2 kullanarak kurdum demişti ve bende şuan onu indiriyorum ne dersin olabilir mi ?
  14. Yaklaşık bir haftadır uğraşıyorum ve şuana kadar 2 Mac sürümü denedim Snowboard ve Hackintosh Mac lion ama ikisindede kurulum bitkten sonra makina System panic hatası veriyor. Hangi Mac sürümünü kullanıcam ve hangi kextlere htiyacım var bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen . Kurulum başarıyla tamamlandı diyip yeniden başlayınca hata veriyo. Aldığım hata da aşağıdaki gibi : SİSTEM ÖZELLİKLERİM Ad, Değer Yaygın Aygıtlar Sistem Adı: HP 550 İşlemci Adı: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5670 @ 1.80GHz BIOS Adı: KBC Version 12.01 Görüntü kartı adı: Microsoft Temel Oluşturma Sürücüsü Görüntü kartı adı: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Yüklü Bellek: 2,25 GB
×
×
  • Create New...