Jump to content

sakinseytan

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sakinseytan

  1. Diğer üst sürümde hata yaşayınca bunu flasha yazıp kurdum yüklendi bariz  hızlıydı ama üst üste sorun yaşadım chrome kendi dosyalarını tanımadı silip yeniden yükledim, drivarlar kurulduktan sonra sistemi yeniden başlatı seçtim kilitlendi farkettim yeniden başlatma olayı her defasında kilitleniyor.Daha sonra steam ı kurup oyunları kurdum sonra pat pubg açınca error vermeye başladı başka driver kurdum bu sefer başka hata verdi 20dk oynayınca güm oyun kapatıyor gta 5 de aynı kilitlendi iyi hoş hızlıda stabilite yok...

    Sistemim de epeyce yüksek ve sorunsuz yine eski windows 10 umu kurucam malesef onda hiçbir sorun yaşamadım.

  2.  

    Teşekkürler fakat 64 bit Programlarla ilgili yorumunuz için  :) Suraya bi göz atsanız bu yoruma gerek olmadığına çok net anlayacaksınız..! hatta sizin için özel Kısabir özetini aldım aşağıya ama bu yazının tüm ayrıntısı ise şurada uzuuunca anlatılıyor : http://www.tnctr.com/topic/292041-windows-81-up3-embededindstry-4in1-eylul-2015/?p=1570438 

    [spoiler]

     

    AŞIRI ÖNEMLi NOT :SUNUMU OKUMADAN SORULAN HIC BIR SORU ASLA BENIM TARAFIMDAN CEVAPLANMAYACAKTIR..!

    Birkaç Önemli Açıklama daha : Bu sistem Autoit ile hazırlanmış bazı katılımsız ve kurulum ayarlarını Virüs gibi Algıladığından Sistemi ilk defa veya yeni indireceklerin Aklına şu soru gelebilir Bunda virüs uyarısı veriyor bu sistem virüslümü gibi bişey aklınıza gelmesin Çünki Dediğim gibi Tamamen Autoit'den kaynaklanan bişey bu..! Yada en olmadı Yaptığım diğer sistemlerdeki geçmiş yorumlara baksınlar Hiç kimse Virüsle ilgili bir sorun yaşamamıştır ama Kendisi bulaştırmadıktan sonra... Temizdir yani sistemler, Bilenler bilirde Bilmeyenlere Önceden açıklıyayım istedim..!


    Ana dizindeki EASM klasörünün içindeki " Kurulacaklar " Klasörüne ben sembolik olarak ve genelde kullanılan birkaç katılımsız ekledim, bunları silmek veya üzerine yeni katılımsızlar eklemek istediğiniz de ( DVD yada Flash diskinizin kapasitesi kadar 4-8-16-32GB vs vs ) katılımsız program koyabilirsiniz kurulum esnasında size Soracaktır kurulmasını onayladıklarınız kurulacaktır, bunuları belirleyip silmekte sizin tercihiniz..! Sistem UP3'den bu yana yani EYLÜL 2015'e kadar çıkmış, (EYLÜL dahil) tüm güncellemeleri, Ayrıca MSDN yani Orjinal windows Kalıplarınıda içerir.

    [/spoiler]

    işte bende program yoktu 64bit içine koycak ondan istemiştim:) neyse sorun degil onuda netten buluruz.Benim merak ettigim bilgisayarı 3 gün oluyo toplayalı biraz abarttım sistemi oyun oynamak için win8 mi yoksa 10 mu kurmalıyım karar veremedim sizce ne kurmalıyım.

  3. ya yanlış driver kurdun yada ses kartın arızalı 2 sinden biri foxconn un sitesine girip anakartın modelini yaz işletim sistemine uygun driverı kur eger öle yaptın cızırtılıysa harici ses kartı al tak başka care yok kg.

  4. antivirüs programı akla gelince 1. derecelendirme korumadan cok benim için performanstır ve nod32 den daha sistemi kasmıyana denk gelmedim.hem kasmıyo hem kullanımı pratik.

    antivirüs yazılımı yanına birde taratmak için antimalware tipi bir program kurmak yerli bence beni koruyucak diye ram imi ve işlemcimi rahatsız edicekse webte gezerken kasıcaksa o programın anlamı yok.

  5. 1 sene olmuştur formatlamadıgım hiç bu kadar uzun sürmezdi enterpres çökmedi hala hayret devamlı bişiler kurup siliyorum hiçbi sıkıntı yok.

    format atmamak için devamlı suretle clener kullanın defender bile yapmazasız clener şart hem clener kayıt defterindeki hataları vs. bile temizliyo.

    arkadaşlar format atmak hdd yi falan bozmaz bunlar hurafe sen q hormat deilde normal format atarken o esnada fişi cekmezsen yada resetlemezsen fln bozulmaz eski kasetler gibi üst üste yazıp durur byte leri hem bozulsa nolur kac kuruş sanki ama hurafedir ben tahmini 1100 kere falan atmışımdır format meslek icabı tabi.

    düzenli format 6 ayda bir atılır bence şarttır.

  6. sırf ram i az kullansın diye kurucaktım ama cok kısıtlama söz konusu gibi geldi 700küsür mb cok ufaltmıssınız yanlız cd aldım 700ü görünce megerki 725mbmış cd yazamadım sanırım sadece özellikleri düşük makinada işe yarar genede paylaşım için tşkr
×
×
  • Create New...