Jump to content

xavizn

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

383 profile views

xavizn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaslar elimde AZZA U601BS anakart olan bir bilgisayar var xp ile format attim. Sadece ekran kartını yüklemedi AZZA kapandığı için sürücüsünü bulamadım elinde olan varsa link atarsa sevinirim.
  2. Yok hayir yanlis anlasilma icin ozur baskasinin sadece o kadar indirmesini tavsiye etmiyorum de maksadim
  3. ByKonfizik in linkleri olu bunu anlamak icin 49 a kadar indirmek gerekmiyoe ben size ileteyim dedim ...
  4. 40 parta kadar indirmeyi basardim yanliz 21 neden iki tane anliyamadim. Toplamda iki film bir nota yazim programi ve bununla gecenin indirme sampiyonu benim hak verirsiniz bu bunyeninde 2 saat kadar uyumaya ihtiyaci var..Buyuk ihtimalle yarin ogleden sonra oyun hakkinda (Demosu harikaydi) genel bi rkonusma yapariz ki indiren arkadaslar cok sanirim ve C@NgO verdigin keyler dogrumu eger dogruysa bu oyunda ruslarin cikardigi fake bir oyun olma ihtimali var demektir..
  5. Arkasim sen buna emin misin ?.. Sadece demosunun kendisi 1.5 Gb ti.Bosuna indirmek istemiyorum sen indirip denedin mi ve sitesinde yazan sadece ps 3 , xbox vs. icin oldugu yaziyordu hem oyun satisa cikmadi ki daha ...
  6. 8.5 turkce ye ispanyolcadan cevrildi saniyorum dis forumlarda zaten vardi dolayisiyla guvenli olmasi gerek..Microsoft ta yukseltme alirken veriyor olabilir ama turkce yukseltmelerde yok..Yani ben gormedim ulkeyi degistiripte aramadim hic.. http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.windows.live.messenger&tid=0c29d25d-fac9-44fc-b461-2ce121e377d6&p=1 ve vista icin henuz onerilmiyor..bir ayardan bahsediyorlar ama anlamadim.
×
×
  • Create New...