Jump to content

efsane_05

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by efsane_05

  1. :pc: ve Değerli Arkadaşımız k@ylü ile, benim NetFX3 x64 AIO çözümüm sayesinde, elinizde Media Center ve NetFX3 lü TR bir aio win8 dvd si olmuş oluyor.   işte bu harika oldu. çünkü yabancı forumlarda bu şekilde olan sürümler paylaşılıyor, buna çok moralim bozuluyordu gerçekten.   şu an deniyorum, sorunsuz çalışıyor, tüm sürümleri görüyor aynen k@ylü arkadaşımızın paylaştığı gibi, AIO.
  2. Herkese merhaba, Bir konuda ben de Destek Olmak İstedim.   Win8 x64 sürümlerinde netfx3 etkinleştirme sorunlarını, offline yapmak tam bir muamma, ancak birkaç GPO (Group Policy) ve windows update ayarından sonra, online olarak netfx3 özelliği etkinleştirilebiliyor. İlgili Komutlar Şu Şekilde:   yönetici yetkisi ile açılmış bir cmd satırına Şu komutları yazıyoruz:   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Servicing" /v RepairContentServerSource /d 2 /t REG_DWORD /f   ve ardınran şunu;   reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Servicing" /v LocalSourcePath /t REG_EXPAND_SZ /f   komutlarını yazıp Enter ile onayladıktan sonra, windows özelliklerini aç/kapat penceresinden NetFX3 ü online olarak etkinleştirebiliyoruz. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   Her neyse, benim asıl yardımcı olmak istediğim, aio dvd lerinde NETFX3 özelliğini x64 sürümler için etkinleştiremeyen arkadaşlar için, windows'un online netfx3 etkinleştirme sırasında download ettiği dosyaları elde ettim. ve Sayın Köylü arkadaşımızın desteklerine bir parça katkıda bulunmak istedim.   Aşağıda paylaşmış olduğum 7z dosyasını, Köylü Arkadaşımın paylaşmış olduğu C: de bulunan TEST klasörü içerisine çıkartın. ve netfx3 entegre işlemlerinizde SADECE X64 SÜRÜMLER İÇİN komutun kaynak dosyalar gösterilen kısmını aşağıdaki şekilde düzenleyin   /Source:%systemdrive%\TEST\fx3   ve EĞER KÖYLÜ ARKADAŞIMIZIN PAYLAŞMIŞ OLDUĞU AIO 10 in 1 DVD sini kullanıyorsanız: yine ekte paylaştığım bat toplu komut dosyasını kullanabilirsiniz.   umarım faydalı olabilmişimdir. hatalarım olmuş ise affınızı rica ediyorum. Herkese iyi çalışmalar.   NetFX3 Source Files for Win 8 x64 https://dl.dropbox.com/s/zl991r095kcpaiq/NetFX3%20Source%20Files%20by%20Can-TALAT.7z?token_hash=AAFPLgGxkOzXrxeRL-fl6mJnRm1vkD0BmXU1btUYUKDmdg&dl=1   Köylü Arkadaşımzın Daha önceden paylaşmış olduğu Win8 AIO 10in1 DVD sindeki Tüm Sürümlere NetFX3 Entegre Etmek için düzenlediğim komut dosyası: (Tabi Ki C:\TEST Klasözü içerisine atılıpp çalıştırılacak) https://dl.dropbox.com/s/7z8nmtelh17enox/NETFX3_byTT.CMD?token_hash=AAFRYeF1-8D3kj93RWCzIRPDDqhtlvwGf3Hi1O596Z8UvQ&dl=1   Her iki Dosyanın da Bulunduğu Dropbox Klasörü: https://www.dropbox.com/sh/mftufg62257b21i/a5sNtnBr8a
  3. Ya pes diyorum daha da başka bişey demiyorum yani. Şu çalışmanın, emeğin Muazzamlığına bakın. hala yük oluyorsunuz böyle iyilik yapan birine. Kardeşim eline sağlık. bakma sen . buna ihtiyacı olan arkadaşlar tek host a da upload etsen zaten indirir. Emeğine sağlık. hakkını helal et.
×
×
  • Create New...