Jump to content

t.tuyji

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by t.tuyji

  1. @blue_life   Tekrardan ilginiz için teşekkür ederim. Söylediğiniz üzere gerekli değişiklikleri yaptım. Hatta programlar klasörü hem iso dosyasında hemde iso nun bulunduğu usb diskinin anadizinine koydum. Ancak yine bir sonuç alamadım. Sonrasında setupcomplete.cmd dosyasının içerisine pause komutları koydum. Böylece dosyanın açılışta çalışıp çalışmadığını görmek istedim. Maalesef çalışmıyor. (echo off satırını da sildim.) Şunu anladım ki bu konu benim boyumu fazlasıyla aşıyor. Yine de çok teşekkür ederim.
  2. @blue_life İlginiz için teşekkür ederim. setupcomplete.cmd dosyasının içeriği şu şekilde; @Echo Off@COLOR 1ATitle BlueLife Otomatik Kurulum:: Author:BlueLife SET CDROM=""SET PROG=""Set bl=0FOR %%i IN (D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z C) DO IF EXIST %%i:\sources\install.wim SET CDROM=%%i:\Echo CD %CDROM%IF exist "%CDROM%sources\install.wim" ( for %%U in (%CDROM%pro\*.exe) DO (  SET PROG="%%U"  call :EKLE ))EXIT :EKLESet /a bl = %bl% + 1REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx\BLUE" /V %bl% /D %PROG% /Fgoto :EOF Ayrıca; iso dosyasındaki katılımsız programlar "Programlar" adlı bir klasörün içindeler. İsimleri de c.exe , d.exe , fl.exe Şimdiden teşekkür ederim.
  3. Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten sizin söylemiş olduğunuz şekilde oem klasörü kullanarak katılımsız programlar ekli. Direkt DVD den kurulumda katılımsızlar çalışıyor ve kuruluyor. Ama usb den iso kurulumunda çalışmıyorlar maalesef :(
  4. Merhaba; Ben bütün işlemleri yapıp iso'dan win7 ve xp yi isodan kurmayı başardım. Herkese teşekkür ederim.   Belki konu dışı gibi olacak ama, http://www.tnctr.com/topic/182788-windows-7-dvd-sine-program-entegre/page-2?hl=proekle konusundaki programı kullanarak, win7 DVD imajına istediğim programları ekledim. Bu isoyu dvdye yazıp Windows kurarsam, eklediğim programlar sorunsuz kuruluyor. Ama, usbden iso kurulumunda ise programlar kurulmuyor. Bunu yapabilmek için nasıl bir yol izlemem gerek?  İstediğim programlar .exe halinde ve "PRO" adlı bir klasörün içerisindeler.   Herkese kolaylıklar dilerim.
×
×
  • Create New...