Jump to content

nemgerek

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nemgerek

  1. merhaba, bildiğimiz gibi yükseltme ve üstüne kurma seçenekleri var windows 7 kurulumunda. Kulanıcıların çoğu dosyalarını hala masaüstü belgelerim gibi sistem bozulunca kaybolacak C sürücüsünde saklıyor. bunlar almanın yolu olsa da en az her seferinde 1 saat götürüyor ömürden. Sistemi kurarken kullanıı dosyslarını ellemeden sadece seçli disk bölümündeki tüm windows 7 dosyalarını silmenin ve öylece windows kurmanın oylu var mıdır? Teşekkürler.
  2. merhaba,   Microsoft Deployment Tool 2012 ile  ofis 2010, sürücüler, programlar ekleyip ayarlar yapıp dağıtılabilir iso oluşturmak sitiyorum. Genelde gördüğüm bu araçla ağ üzerinde dağıtım için kurulumlar oluşturuluyor. Fakat özelleştirilmiş windows 7 kurulumu için de bu aracı kullanabilir miyiz?   Kurulumu usb 3.0 flash sürücü ile yapmk istiyorum. Wİndows 7 kurulumu sırasında görülebilir sürücüleri nasıl yüklerim?   teşekkürler.
  3. Merhaba, somee.com da hosting ile 10.xx sürümünü kurdum Web wiz forumun fakat kurduktan sonra eklediğim forumlara giremiyorum. Sayfa bulunmadı 404 denen iis hatasını veriyor. Access veitabanının seçtim, sorun nedir? teşekkürler.
  4. Merhaba, somee.com da hosting ile 10.xx sürümünü kurdum Web wiz forumun fakat kurduktan sonra eklediğim forumlara giremiyorum. Sayfa bulunmadı 404 denen iis hatasını veriyor. Access veitabanının seçtim, sorun nedir? teşekkürler.
  5. Merhaba, bir tane sitesinden yola çıkarak bulmuştum ama o da biraz sorunluydu. Bildiğiniz tasarım araçları var mı? Pek çıkacak gibi durmuyor.
  6. konu çok uzamış 46 sayfa. ilk ikisini okudum bitecek gibi değil. ilk sayfadaki anlatım güncel midir. örnek dosyalar ve de anlatımlar ilk sayfalarda olsa da sorualra cevaplar da listelenip ilgili sayfalara bağlantı verilebilir mi? neleri okumamız gerektiğini karıştırıyoruz. daha çok öğreteyim derken deniz gibi olmuş boğulmamak elde değil. teşekkürler.
×
×
  • Create New...