Jump to content

merc@nbeyi

Üye
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    bltali[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male
  • Dünya

Recent Profile Visitors

646 profile views

merc@nbeyi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. kırık link bizden oyunu indiren arkdaşlar yok mu paylaşacak* alıntı yapmadan
  2. Kırsalar Kalemi mi Kanımla Yazarım Nefretimi!!

  3. oyunun torrentini bulan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur
  4. bios ayarlarından harddiskin sata-ide seceneklerını değiştir. olmaz ıse sata driverlı yüklü bi boot cd si bul onunla yap. bios ayarlarından harddiskin sata-ide seceneklerını değiştir. olmaz ıse sata driverlı yüklü bi boot cd si bul onunla yap.
  5. internette o kadar araştırdım bulamadım sorunumu hallettim sorunu olan arkadaşlar için anlatma yapayım. Eğer elinizde notebookunuzun windows dvdsi yok ama bilgisayarınızda recovery bölümünüz varsa siz bunu nasıl çalıştıracağınızı bilmiyorsanız. Bilgisayarınız çalışır vaziyette iken bilgisayarımın üzerine sağ tıklayıp YÖNET sekmesine giriyoruz orda recovery bölümünede mauseyle sağ tıklatıp ETKİNLEŞTİR yapıyoruz.Notebookunuzun modeline görede açılırken f9 , f11 , alt+f10 artık recovery tuşu hangisi ise ordan başlatabilirsiniz. Diyelimki bilgisayarınız benm gibi çalışır vaziyette değildi ve elinizdede dvd yok sadece recovery bölümü var o zmanda bilgisayardaki bütün yerel diskleri biçimlendirip sadece recovery bölümü kalması lazım çünkü ancak öyle başlıyor.. recovery bölümü başladıktan sonra önümüze 3 sekme çıkar türkçelerini yazıyorum ilk birim yani c yi biçimlendir , 2. cisi tüm hdsi tek biçimde kur ve 3. cüsüde 2 ayrı şekilde windowsu kurtar c ve d olarak.eğer notebokunuza orjinal bi windows veya kendinde kurulu olmayan bir başka windows kurduysanız recovery yaparken ekrana büyük krmızı yazı ile eror yazar bunu atlatmak için sadece harddiskin 2 tarafınıda biçimleteceksiniz yani 3. olan yoksa başka türlü kurtulamıyosunuz. genelde bu sıkıntı asusta oluyo diğerlerinde çok nadir olur.
  6. Arkadaşlar bilen varsa yardım etsin çok zor durumdayım yarın birgün aynı durumda sizde düşersniz.
  7. peki bu asusda Recovery Yaparken Büyük Kırmızı ERROR Yazısını nasıl halledebiliriz bu seferde. AsRecovery - OS file DEPLOY ERROR!
  8. Asus k53sv-sx581d notebook var recoverysini başlatamadık sonra arkadaşım win7 ultimate yükledi yalnız ekran kartının yazılımını felan hiç birini kabul etmiyo. kurtarma dvd si de oluşturmadık. yalnız recovery bölümü hala sağlam duruyor. ordan yola çıkarak bilgisayarı eski haline getirebilirmiyim? windows başlarken f9 da basıyorum ama recovery başlamıyo bidefa şans eseri esc den boot menü seçiminden sonra recovry bölümü geldi geri yüklemeye çalıştım ama 6 saat bekledim bişey çıkmadı kapattım. kapatııktan sonra tekrar recoveryden başlatamadım. ve karşımda Windows boot manager hatası var.
  9. counter 1.8 de internet üzerinde karşılıklı takım oluşturarak nasıl oynanıyo herkes değilde kendi seçtiklerimizin girmesini istiyorum internet üzerinde server kurup kendi arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim? internet üzerinde kuramadım büyük aaaaa ları key olarak kabul etmiyo.yardım edermisiniz
  10. sabah haberlerini izlerken hemen hemen türkyeden çoğu kişi istemiyor can bonomonun katılmasını hatta bi abimiz can bonomo katılacağına yunanistanın şarkıcılarının parasını biz verelimde onlar katılsın bundan daha iyidr diye yorum atmıştı
  11. delının bırı fıkra Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı.Ama o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi. Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı.Baktı, en başta, bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu. -Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu. Adam : -Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi.Onlarda benim öğrencilerim.Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum. Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti.Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi. Pilot: -Aman çok güzel! diye sevindi.Herhalde kendinin öğretmen olduğunu sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü. Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu.Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti.Gidip bakmak istedi. Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok değil mi! Dehşetle sordu : -Öğrencilerin nerede?, diye... -Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar. -Ne var, ne olmuş acaba -Teroristler Bush'u yakaladılar......... Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin dokup yakacaklarmış. -Haa şimdi anladım bu trafiği... -Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz -insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ? -Valla yaklaşık olarak 5 'er litre ...!! ÇoK sÜpEr bEn 10 LiTrE VeRiRorum O zamn.
  12. hepsi cok guzelmiş gulmekten yikilldim ::DD:D:D:D:
  13. Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir. Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, yanlışınız çok demektir.
  14. Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot
×
×
  • Create New...