Jump to content

[C_a_N_e_R]

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

[C_a_N_e_R]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. dpi çözünürlüğünü %100 yapıp sonra %125 yaparsanız sorun çözülür arkadaşın dediği gibi. Intel ekran kartlarında oluyor. Driver önemli değil.
  2.   Hocam onu kullanmadım ama deneyeceğim. Bundan daha iyi bir program kullandım "Windows Download Integrator" isminde harika bir yazılım var. Herşey yapılabiliyor. Bu yazlımda eklediğim dil de aynı şekilde eksik oluyor ne yazık ki.
  3.   Hocam profesyonel yanıtın için teşekkür ederim. Bu konu çok canımı sıkmaya başladı. 8.1 Single Language RUSSIAN sürümünde böyle bir sorun yok. Kurdum inceledim ve uygulamalar dahi rusçaya çevrildi. Rusça sürümü de büyük ihtimalle ingilizce üzerine dil pakediyle yapıldı diye tahmin ediyorum. Nasıl çıkarım bu işin içinden? sysprep yöntemi nedir bilmiyorum :(
  4.   Hocam yöntem için teşekkürler ancak ben kurulum dosyası hazırlıyorum. Ve her kurulumda bunları yapmak çok gereksiz. Kalıcı çözüm lazım.     Hocam orjinal var zaten. Orjinal TURKISH sürümlerinde böyle bir sorun yok. Ama ben single language sürümünü oluşturmaya çalışıyorum. Bunun orjinali yok, çıkmayacak muhtemelen de. İngilizce single language rtm sürümüne dili ekliyorum ama yukarıdaki sorunla karşılaşıyorum sürekli. Bunun bir çözümü olmalı. Sadece metro arayüzündeki uygulamalarda sıkıntı var. 
  5. Arkadaşlar merhba, Windows 8.1'in ingilizce versiyonu üzerine türkçeyi kurunca her yer tam olarak ingilizce olmuyor. Metro arayüzünde Mail, Weather, Calendar, People gibi kutucuklar ingilizce kalıyor. Bu sorun sadece bende mi? Windows 8.1'e farklı diller gömerek iso hazırlıyorum ama bazı yerler yine hep eksik kalıyor. Neyi atlıyorum? Kafayı yiyeceğim. Dism kodlarında atladığım bir yer var mı? Belki kodlarım hatalıdır diyerek bunun için yapılan yazılımı kullandım (Windows Download Integrator) onda da aynı sorun var? İngilizce RTM kurup üstüne türkçe yama yükleyen arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştı mı?
×
×
  • Create New...