Jump to content

wampir

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

411 profile views

wampir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar   Öncelikle kopya koruması olsa yazılım, oyun firmaları kullanırdı diyecek olan sazanları kenara ayıralım lütfen uzak dursunlar. istediğim çok basit içine bir kac dokuman koyacagım bir cd olusturmak istiyorum (tanıtım cd'si gibi düşünebilirsiniz). Bu cd basit yöntemlerle kopyalanmasın yeterli. örn kopyala / yapıştır gibi kopyalamak isteyen birşekilde yolunu bulur bunun farkındayım. Ben basit bir koruma istiyorum. Herhangi bir tavsiyesi olacak birileri çıkarmı forumumuzda?
  2. Merhaba Yaptıgım boot menude sistemi 1. harddiskin 2. partition dan baslatmak istiyorum bu mumkunmu bilgisi olan varmı?
  3. Kagıdı cikarırken yazıcı yazıdıryormus gibi kafa hareketleri yapıyorsa kartusların bitmis veya kurumus olabilir. kagıdı kafa hareketleri olmadan cıkarıyorsa teknik bi sorun olabilir...
  4. tamam hocam grafik menuyude ekledim yardımların icin cok tesekkurler...
  5. Yardımların icin çok teşekkürler dedigin adımları izledim son kısımda bahsettigin gibi hata verdi bende grldr ve menu.lst dosyalarını surucunun root una kopyaladım sonra bluexpe calısmanı menu.lst ye ekledim test ettim calısıyor buraya kadar hersey gayet iyi gitti fakat bendeki menu dos modunda acılıyor siyah beyaz seninki gibi grafik menu degil onu nasıl yapabilecegim hakkında bilgi verebilirmisin?
  6. Gormuyor hocam sanırım bu istegimin olmayacagi anlamina geliyor
  7. Merhaba uzun suredir forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum @blue_life sana bir sorum olacak Bluexpe calısmanı indirdim. bu sayfadanda flash icin yukleme dosyalarını indirdim fakat ben flash disk degilde eski telefonumdan kalan 2GB SD kartı kullanmak istiyorum bu mumkunmudur ilk sayfada verdigin flash disk icin hazırlık aracları sd yi gormedi mumkunse nasıl yapabilirim?
×
×
  • Create New...