Jump to content

texas023

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About texas023

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

texas023's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. merhaba arkadaşlar ben sistemi kurdum hemde 34 adet makinede test ettim sorunsuz bir şekilde işliyor... Formatlık her makinede kullanmaya karar vedim. eline sağlık eke58... bir tane masaüstü fotosuda çektim. Yorum sizin arkadaşlar.. (tavsiyemdir sağlam sistem) [img]http://www.upload.gen.tr/uploads4/dop0vkb1/efenet.JPG[/img]
  2. arkadaşlar su anda indiriyorum bir çok farklı sistemde deneyeceğim sonucları 2 haftaya kadar yazarım... Eminim ki Oldukça Güzel Bir sistemdir eke58 ellerine sağlık kardeşim şimdiden..
  3. arkadaşlar su anda indiriyorum bir çok farklı sistemde deneyeceğim sonucları 2 haftaya kadar yazarım... Eminim ki Oldukça Güzel Bir sistemdir eke58 ellerine sağlık kardeşim şimdiden..
  4. Ellerinize sağlık sistem oldukça güzel gözüküyor.. Bugunler de internet kafeyi yenileyeceğimde bu sistemi önerir mısınız ? iyi bir sistem kurmak istiyorum sorun yaşamadan. Ondan Dolayı cevaplarınızı beklıyorum ozellıkle deneyen arkadaşlar olmussa yorumlarını beklıyorum ? ve eke58 sen ne dersin bu konuda ??
×
×
  • Create New...