Jump to content

klodsa

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by klodsa

  1. Aynı Sorunu bende Yaşadım Eseti Silmenin yolu : esetuninstaller masa üstüne kopyaladktan sonra güvenli modda açıp silip yukardik kardeşimizin linkini koyduğu ESET i kurmak sildim kurdum çalışıyor bilginiz olsun...  Silme porogramı linki ( https://support.eset.com/tr/kb2289-eset-uninstaller-kullanilarak-esetin-manuel-olarak-kaldirilmasi) rar olarak da ekledim ister linkden ister rar dosyasından esetuninstaller  masa üstünüze kurabilirsiniz. 

    esetuninstaller.rar

  2. Dikkat : 26.05.2011 07:21:45 Gerçek zamanlı dosya sistemi koruması dosya ...\Girdaap Menü\Apps\Araçlar\Resim - Resim işleme -Görüntü yakalama\AMS Photo Effects.exe Win32/Induc virüs silindi. - karantinaya alındı.

    uyarısı aldım Turuva atı ve Trojan olabilir diye de onlarca ileti aldım crack-dan olabilir diye önem vermedim. Antivurus koruması olmadan indirecek arkadaşlar dikkatli olsun.
  3. [/quote]
    [quote]Arkadaşlar ingilizcede büyük "ı" yok biliyorsunuz....Onun için gördüğünüz lsass.exe'deki "l" aslında küçük L dir. Onun için gördüğünüz lsass.exe'deki "l" aslında küçük L dir. [/quote] kayhansel-kardeşin yazısını keşke en başa konulabilse de benim yaptığım gibi (Isas.exe) - yi boştan yere silmeye ve aramaya çalışmasa

    Bilgisayarınızdaki Isass.exe Silinmeyecekkkkkkk. Zararlı olan bu değillllllll.
×
×
  • Create New...