Jump to content

Dj_MeRo

Üye
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dj_MeRo

  1. Üstad USB kurulumu gerçekleştirdim, şöyle bir sorum var, ben içerisinden istemediğim Linux, MacOS, Windows XP gibi ürünleri çıkartmak istiyorum, sadece Windows 7, 8, 10, 11, ve diğer araçlar kalsın istiyorum, buna göre grafik menüsünü ve dos menüsünü nasıl düzenleyebilirim? birde içerisinde windows kurulum wim dosyalarını atacağım için yer sıkıntımda var tabi, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    • Like 1
  2. cankusa, 3 dakika önce yazdı:

     

    USBMENU Kodları :

    http://www.tnctr.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=144 4.04 kB · 1033 downloads

    FiraDisk Multiboot Boş Hali

    http://www.tnctr.com/applications/core/interface/file/attachment.php?id=145 7.43 MB · 2197 downloads 

    İçerisinde program olan hazır

    USB Multıboot Makay Multiboot V7

     

    Download:https://yadi.sk/d/RrOfnq6wD8DUJA

    İçeriginde olan programlar

    Acronıs 2017

    Wındows 7x64

    Wındows 10x64

    Wınpe-8.1x64

    hocam sağolasın ancak bana full olanı lazım

  3. hocam linkler silinmiş, uzun süredir senin bu sunumunu kullanıyorum, çok işime yaradı, geçenlerde diskpart ile diski formatlayayım derken yanlışlıkla disk 0 yazacağıma disk 1 yazarak usb yi formatlamışım, tekrar senin bu sunumuna ihtiyacım var, senin bulutta bir yerlerde varsa bana tek link verebilirsen süper olur.

  4. semsibey, 03.07.2020 - 02:31 yazdı:

    Mümkündür; İlk iletiyi okuyun.

    İlk iletide birçok sorunun cevabı mevcut.

    Merhabalar,

    Windows Güncelleme:
    Windowslarınızı güncellemek için Multiboot içinde bulunan Windows klasörünün içinde mevcut win klasörlerine hangi windows'unuzu güncelleyecekseniz; iso'nuz içindeki source klasörü içindeki Install.wim veya Install.esd dosyalarını atarak güncelleyebileceksiniz… 
    Örnek : win10 iso'su diyelim içine giriyoruz Soruce içindeki / Install.esd yi alıyoruz multi bootta bulunan Windows/.WIN10/esd/sources içine kopyalıyoruz.. 
    ( tabii ilk önce Windows/.WIN10/esd/sources içindeki Install.esd yi siliyoruz.. )

    demişsiniz ancak sistem esd desteklemediği için esd dosyayı wim dosyaya dönüştürüp attım sıkıntısız şekilde yeni versiyon Windows 10 kuruldu, teşekkür ederim yardımlarınız için.

    • Like 1
  5. hocam yıllardır senin sunumlarını takip ediyorum süpersin gerçekten, senden hem UEFİ hemde Legacy bir multiboot bekliyorum açıkçası, bu şekilde olmasa bile bu sistemin UEFİ versiyonu bile olsa 2 USB yaparım biri bu sistem, biri de UEFİ li bu sistem o kadar iyi olur ki büyük hayır duamı zaten almıştın daha da dua ederim senin için... ALLAH razı olsun senden, bu sistemlerle sayende çok ekmek yedim.

    • Like 2
  6. bypascal, 13 saat önce yazdı:

    Açılışta boot ekranında iki adet uefi çıkar ikinci olanı secmelisin

    Grafik menü değişmez

    hocam tek uefi menüsü çıkıyor HP bilgisayarlarda,  onda da yukarıda paylaştığım yerde kalıyor ekran, Flash diskim 64 GB Samsung

    Uefi.jpg

  7. MerhabaLar arkada$Lar, uzun uğra$Lar sonucu minivista'yı USB den çaLı$tırmayı ba$ardım. çok hızLı çaLı$ıyor, yakLa$ık 1 dakikada açıLdı, süper bi$ey. $u anda dosyaLarı upLoad ediyorum. Yeni bir ba$Lık açıp dosyaLarı payLa$ıma açacağım. F_s_M arkada$ıma minivista için te$ekkür ederim. Ben zaten vista PE yapmı$tım ama 32 bit dos version. Bu daha da iyi oLdu. Görü$mek diLeğiyLe...

×
×
  • Create New...