Jump to content

ALEVCi

Banned
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ALEVCi

  1. addon istek bölümüne yaz yaparız programın ismini serialını crackını ver yapsınlar

    saolasın kardeş de burdakileri vistaya ekleme imkanım varmı acaba addonları isterkleri de dediğin yere yazıcam diğer konu için kusura bakma arada hata yapıyoruz işte eğer vistaya da olursa bunlar valla ne dilersen dile bende

  2. flash get.exe değil flashget.exe yaz boşluk ve türkçe karakter olmasın adda. Ama verdiğin screenshota bakınca sana sadece şunu diyorum tamam sen iğrençleşebilirsin ama iğrenç işlerinin ssini buraya koyma...

    KUSURA BAKMA DOSTUM RESİM İÇİN HEMEN DÜZELTTİM

    ADDONA GELİNCE DE TÜRKÇE KARAKTER YOKTU AMA GENE DE BU SORUNU VERDİ ACABA VİSTADA KULLANILMIYORMU YOKSA BU

  3. Camtasia Studio 4(full)

    [center][img=http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/img/ti_e_ul/Aenodin/camtasia.jpg]

    299$

    mirror:http://www.techsmith.com/purchase/default.asp

    http://www.techsmith.com/purchase/order/camtasiastudio.asp

    Camtasia Studio ile yüksek kalitede deneme videoları yapabilir sunumlar gerçekleştirebilir ve ekran görüntüleri alabilirsiniz. Gerçekten işinde tam bir profesyonel. iPod uyumlu olması da ne kadar entegre olmaya aç bir program olduğunu gösteriyor. Ki bu da büyük bir artı kazandırıyor. Ekranda o an ne var kolayca kaydedebilirsiniz. PowerPoint sunusu, Ses Cd'leri, Webcam videoları dahil herşeyi kayıt edebilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

    • record-home.gifEkranda ne var ise onu kayıt edin.

    record.gifTAM ekran görüntü kaydı

    Camtasia Studio ile isterseniz tam ekran görüntüleri kayıt edebilirsiniz. Yada ekranın istediğiniz bölümünü alıp kayıt edebilirsiniz.

    pptmenu.gifPowerPoint Sunumu kayıt etme

    Camtasia Studio toolbar'ı PowerPoint içinde kullanarak istediğiniz sunumu video kaydı olarak kayıt edebilir ve iPod'unuza yükleyip istediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Tabi ayrıca Cd, DvD ve hatta internet ortamına da kayıt edebilirsiniz. Tamamen sizin seçiminiz...

    pip.gifWebcam Video kaydı

    Camtasia Studio webcam'den gelen görüntüleri en kaliteli şekilde kayıt eder...

    scrnhighlights_sm.jpgEkran belirtme ve efekt verme

    Önemli noktaları belirtmek istediğiniz zaman Camtasia Studio'ya başvurabilirsiniz. İmleçinizin etrafını istediğiniz renk ile çevreleyebilirsiniz ve bu sayede sunumlarınızda izleyenlerinizin dikkatini bu bölgelere çekebilirsiniz.

    • enhance_sm.gifDüzenleyin.

    timeline.gifSes ve Video düzenleyin

    Ses veya videolarınıza istediğiniz şeyi ekleyin istediğiniz şeyi kesin istediğinize efekt verin... Arkada çalan müzik ekleyin. Foto slayt gösterisi yaratın. Kısacası istediğiniz herşeyi yapın. Yaratıcılığınızı konuşturun.

    titleclip.gifKliplerinize başlıklar ekleyin

    Video kliplerinize başlıklar koyabilir ve istediğiniz bölümleri sıralamaları ile belirtebilirsiniz. Ayrıca klip sonlarında kimlerin hazırladığını da yazabilirsiniz.

    zoompan.gifYakınlaşın veya uzaklaşın

    Ekrana zoom özelliği ile yakınlaşın veya efektleri belirtmek için açıları ayarlayın. Bu sayede çok daha profesyonel sunumlar yapabilirsiniz.

    • share_sm.gifPaylaşın.

    fileformats.gifİstediğiniz formatta kayıt edin

    Camtasia Studio size videolarınızı veya ses dosyalarınızı istediğiniz formatta kaydetme imkanı sunuyor. MP3, iPod video, Adobe Flash (SWF veya FLV), AVI,WMV, QuickTime(MOV), RealMedia(RM), GIF veya hatta (EXE) bile yapabilirsiniz.

    kutunun içindekiler

    Camtasia studio multi lisans setup

    Türkçe yama (KISMEN)

    keygen

    resimli anlatım(kullanım için)

    ekran görüntüleri

    NOt: Keygeni girerken mUlti-USER lisance seçenegini seçip genarete deyin.

    DOWNLOAD:

    http://rapidshare.com/files/57418871/camtasia_studio.rar

    tr yama----> KULLANIMI:C:\Program Files\TechSmith\Camtasia Studio 4 içine kopyalayın

    http://rapidshare.com/files/65399655/CamRecorderRes.dll

    [/center]

    işte bu programın katılımsızını rica ediyorm arkadaşlar

  4. ObjectDock hani varya masa üstü için olan program herkes bilir stardock ObjectDock plus kurulumsuz istiyorm işte programın linkleri arkadaşlar

    Stardock ObjectDock Plus v1.90.535u

    8475583a508d95.jpg

    2n7dp52.gif

    ObjectDock™ is a program that enables users to organize their shortcuts, programs and running tasks into an attractive and fun animated Dock. By allowing users to have more control over how they organize their desktop, users can take control of their desktop icons and shortcuts to have them be available when where and how they need them. This, all with the unique style and top-rate performance that ObjectDock is known to deliver!

    In constant development, ObjectDock and ObjectDock Plus are enhanced often to provide the most unique features of any stylized shortcut organizer / launcher available.

    New in v1.9! Cool new Stardock ReadyView™ weather flyouts, minimize animation in Vista, smoother / quicker drawing with smoothness settings and more! New plus-exclusives include all new improved taskbar status area handling, special taskbar modes, and more!

    crack serial içindedir arkadaşlar full yapan arkadaşlar aşimdiden kocaman teşekkürler

    http://rapidshare.com/files/29105602/Stardock.ObjectDock.Plus.v1.90.535.rar[/CODE]

×
×
  • Create New...