Jump to content

Darth_Black

Üye
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Darth_Black

  1. sadece kurumsal değil,ben eski celeron makinemi bu sistemden kurdum,maksadım ise basit,ev dosya sunucu olarka kullanmamdı.
    monitöre gerek yok,klavye yada mouseda öyle,sadece kasa ve ona bağlı bir network kablosu olsun,diğer bütün işlemleri evinizdeki dğer bir makineden web arayüzü ile girip yapıyorsunuz,elbetteki normal kurulumunu vs işlemleri bitirip sistemi kullanma noktasında diyorum :D

    ben bu makineye 4 disk taktım ve depolama görevi ile kullanıyorum,misal ana makinemde indirdiğim bir dosyayı buraya atıyorum,ana makinem kapalı olsa bile cep telefonu yada başka bir makineden girebiliyorum,ayarlarsanız wifi üzerindende yapabilir,veya net üzerinden erişimle bile dosyalarınıza ulaşabilirsiniz,çok kullanışlı ve güzel bir olay freenas kullanıma göre değişiyor herşeyi..

  2. regeditten gerekli dosyaları silince yüklemesini yaptı teşekkürler.
    Ama hatırlatmada fayda var,programı kurmadan önce şayet eski versiyon bir objectdock varsa komple kaldırılmalı yoksa üsütüne yüklemede problem çıkıyor.

    Ayrıca ayarlar ile alakalı sıkıntıda yaşamadım zira belgelerimdeki klasör silinmedikçe ayarlarınız gitmiyor yeni programı yüklesenizde,eski ayarlarınız ile kullanıyorsunuz..
  3. programın eski versiyonu vardı bende üstüne yükledim ancak daha sonra eski 1.90 versiyonunu sildim fakat komple objectdock silindi,bende yeni 2 versiyonu yüklemek istedim ,bu seferde objectdock yüklü update edin uyarı aldım.Program files dan objectdock2 klasörünü silemiyorum sürekli hata veriyordu bende unlocker ile sildim ancak yükleme hataları hala deva mediyor acaba ne yapmam lazım tekrar yüklemek için? yourunistaller dahil hiçbir silme programında objectdock görünmüyor.

    Kısaca yükledikden sonra kaldırdığımız zaman tekrar yüklenmiyor bu program şuan için.Sistemim win7 64 bit.
  4. ben vista ve win 7 de bir disk bölümünü genişletilmiş olarak biçimlendiremiyorum.Acaba bu program ile genişletilmiş biçimlendirme yapmak mümkünmüdür? eskiden xp de genişletilmiş yapabiliyorduk sistem içerisinden ama şimdi hep birincil disk olarak atama yapıyor,bazıları bunu üçüncü parti yazılımlar ile yapılabilceğini söylüyor dolayısı ile bende merak ettim bu programı...

  5. prosunun ne gibi özellikleri var?

    İkonların boyutunu ve her pencere için ayrı ayrı renk,transparanlık vs gibi detaylı ayarlamalar yapılabiliyor.Standrt versiyonda sadece transparanlık ve açık-koyu gölge efektleri bulunuyor.Pro versiyonu,standart versiyon çok tutulduğu için yaptılar ve bir hayli özellik eklemişler.Özellikle masaüstü gruplamalarında çok güzel seçenekler sunuyor ve kolaylıklar tanıyor.Umarım pro versiyon bulunur..

  6. Üstad bende public var ama bu pro versiyonu bambaşka yapmışlar,gözden kaçan çok güzel bir program.Mutlaka kullanan bir arkadaş vardır ama beklemek lazım.

    Pro versiyonu hakikkatten çok güzel özelliklere sahip public versiyonuna göre..

×
×
  • Create New...