Jump to content

Darth_Black

Üye
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Darth_Black

  1. yurtdışı kaynaklı sitelerde nasıl oluyor?burdaki durumla aynı mantıkmı acaba? numara tutulmadığı sürece sorun yok aslında,misal biri gitse böyle tarz siteleri savcılğa şikayet etse ne olur ? numalaralırımız incelenip ceza filan alırmıyız?
  2. program genel olarak ne işlev görüyor acaba? driver yedekleyip pc ye filanmı aktarıyor?
  3. Hocam çok güzel olmuş gerçekten. Acaba menü içeriğini paylaşabilme imkanınız varmı?
  4. Üstad keyleri kabul etmiyor ne yazıkki,sürekli "invalid" hatası veriyor.Nedir bunun çözümü acaba?
  5. bu serial problemini bende çözemedim,kaldırdım tekrar kurdum neti keserek yinede 30 gün uyarısı verdi ne yapmam lazım?
  6. sadece kurumsal değil,ben eski celeron makinemi bu sistemden kurdum,maksadım ise basit,ev dosya sunucu olarka kullanmamdı. monitöre gerek yok,klavye yada mouseda öyle,sadece kasa ve ona bağlı bir network kablosu olsun,diğer bütün işlemleri evinizdeki dğer bir makineden web arayüzü ile girip yapıyorsunuz,elbetteki normal kurulumunu vs işlemleri bitirip sistemi kullanma noktasında diyorum ben bu makineye 4 disk taktım ve depolama görevi ile kullanıyorum,misal ana makinemde indirdiğim bir dosyayı buraya atıyorum,ana makinem kapalı olsa bile cep telefonu yada başka bir makineden girebiliyorum,ayarlarsanız wifi üzerindende yapabilir,veya net üzerinden erişimle bile dosyalarınıza ulaşabilirsiniz,çok kullanışlı ve güzel bir olay freenas kullanıma göre değişiyor herşeyi..
  7. bunun için çeşitli programlar var,hatta windows movie maker ilede yapabilirsiniz.ben genelde ulead video studio kullanıyorum gayet basit programlar.
  8. regeditten gerekli dosyaları silince yüklemesini yaptı teşekkürler. Ama hatırlatmada fayda var,programı kurmadan önce şayet eski versiyon bir objectdock varsa komple kaldırılmalı yoksa üsütüne yüklemede problem çıkıyor. Ayrıca ayarlar ile alakalı sıkıntıda yaşamadım zira belgelerimdeki klasör silinmedikçe ayarlarınız gitmiyor yeni programı yüklesenizde,eski ayarlarınız ile kullanıyorsunuz..
  9. herşeyin başı format demeyin ,1 aylık sistem neden formatlansın? çözüm olarak format demen mantıksız,ya sunumunda bir sıkıntı var yada programda. Dene istersen,kur kaldır ,tekrar kurmaya çalış ne hata alıyorsun?
  10. Arkadaşlar bir türlü çözemedim,programı kuramıyorum objectdock kurulu diyor iptal diyor ,yeniden kurmak için ne yapmam lazım kafayı yedim tüm gün..
  11. programın eski versiyonu vardı bende üstüne yükledim ancak daha sonra eski 1.90 versiyonunu sildim fakat komple objectdock silindi,bende yeni 2 versiyonu yüklemek istedim ,bu seferde objectdock yüklü update edin uyarı aldım.Program files dan objectdock2 klasörünü silemiyorum sürekli hata veriyordu bende unlocker ile sildim ancak yükleme hataları hala deva mediyor acaba ne yapmam lazım tekrar yüklemek için? yourunistaller dahil hiçbir silme programında objectdock görünmüyor. Kısaca yükledikden sonra kaldırdığımız zaman tekrar yüklenmiyor bu program şuan için.Sistemim win7 64 bit.
  12. acaba yeni versiyonunu yükleyebilcek arkadaş varmı? linkler uçmuş çünki..
  13. @recep demirci Vermiş olduğun sunumlar geçtiğimiz yılın sunumları ve configre ekranında hata veriyor demosu bittiği için..
  14. linkler uçmuş acaba yenileyebilme imkanınız varmı?
  15. pro çıktı ama hala çalışan bir crack yok bulamadım..
  16. Güncel.. Hala pro versiyonunu bulamadım...
  17. ben vista ve win 7 de bir disk bölümünü genişletilmiş olarak biçimlendiremiyorum.Acaba bu program ile genişletilmiş biçimlendirme yapmak mümkünmüdür? eskiden xp de genişletilmiş yapabiliyorduk sistem içerisinden ama şimdi hep birincil disk olarak atama yapıyor,bazıları bunu üçüncü parti yazılımlar ile yapılabilceğini söylüyor dolayısı ile bende merak ettim bu programı...
  18. İkonların boyutunu ve her pencere için ayrı ayrı renk,transparanlık vs gibi detaylı ayarlamalar yapılabiliyor.Standrt versiyonda sadece transparanlık ve açık-koyu gölge efektleri bulunuyor.Pro versiyonu,standart versiyon çok tutulduğu için yaptılar ve bir hayli özellik eklemişler.Özellikle masaüstü gruplamalarında çok güzel seçenekler sunuyor ve kolaylıklar tanıyor.Umarım pro versiyon bulunur..
  19. Üstad bende public var ama bu pro versiyonu bambaşka yapmışlar,gözden kaçan çok güzel bir program.Mutlaka kullanan bir arkadaş vardır ama beklemek lazım. Pro versiyonu hakikkatten çok güzel özelliklere sahip public versiyonuna göre..
  20. Ben ocak ayından beridir bulamadım,belki bulan bir arkadaş var ise tekrar sorak istedim,umarım kullanan arkadaşlar vardır..
×
×
  • Create New...