Jump to content

temhem

Üye
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by temhem

  1. crasadure, 12 saat önce yazdı:

    Aioboot New Gen sisteme Sergei Strelec ISO su entegre edilebilmektedir

    aioboot_sergei_strelec.jpg.eb39194dd1fa5c3e0834be1250a9f0fb.jpg

    hocam normal eklenir gibi görünüyor.Dosyayı linüx dosyasının altına atıyor.Ama istem çalışmıyor.Yanlış birşey mi yapıyoruz .

     

     

     

     

  2. abdulhey_, 10 saat önce yazdı:

    he güzel ayrıcalık veriyor. :)  Bir ek hesabı kapatana kadar ocağıma incir ağacı dikiliyordu. zaten bende ziraatte idim uzun süre daha doğrusu emekliye ayrıldığımdan beri sırf bu yüzden ve en ufak bilgi edinmeyi devlet sırrı gibi saklamalarından (tabiki müşteriyi keklemek için..) vede memurların lakayıtlığından  ziraatten iş bankasına taşıdım.

     İş kredi faizlerini geç düşürüyor veya devlet bankalarının hepsi düşürdükten sonra düşürüyor.  Şu anda hala merkez bankasının son faiz indirimini uygulamış değil. Yoksa güncel olarak aynı olurdu. Ya ben sevmiyorum öyle sanki padişahın huzuruna çıkar gibi araya adam sokma v.s. yalakalığı falan..  Geçen işcepten başvurdum epey bir kredi için gece olunca takibe takılıyor. yoksa mesai saatleri içerisinde istediğin kadar yaz hemen geçiyor hesaba. ama 40-50 bin limiti var galiba ihtiyaç kredisinde.  yani 1-2 puan için Devletle uğraşamam. aslında birazda prensip meselesi. Parada prensip size göre aptallık olabilir Bence şeref.  3 yılda 450 tl den fazla promosyon vermeyen bankalar çıkarı olmasa o 1-2 puanı bile vermez. ne çıkarı var ? Oy çıkarı var..  Akp iktidarda kaldıysa bu sadakalarla kaldı. yoksa reelde bir şeyler verdiyse bile kat be kat geri aldı.

    Kaldıki Kredi kullanmaktan nefret ediyorum. bazı enstrümanları kapattım. biraz ihtiyaç kredisi var onuda kapattımmı artık banka birazda benim peşimde koşsun..

    he gir de gör ? bakalım Karşıdan davulun sesi hoş gelir.Açıkçası ben 27 senedir.İş bankasından maaşımı alıyordum.Çalışırken sonrada devam ettim emekli olunca Sadece maaşını alıyorsan sorun yok.Tabiki

  3. abdulhey_, 19.02.2020 - 21:16 yazdı:

    Benim bankam iş bankası. Bankacılık ta teknoloji olarak öncüdür. 

    Epey zaman Ziraat tan aldım emekli maaşımı bana banal geldi. Niye çünkü devletin çiftliği!   En son ek hesap konusunda epey bir tartıştık. Resmen haraç gibi faiz alıyorlar. En sonunda kapatmadan hesabı iş bankası na tasıdım. Aslında geç bile kaldım. Çünkü iş bankası nda tüm yollardan işlem im vardı. Yani her şeyi cepten yapabilirim.

    Esas mesele ise promosyon konusunda 3 yıl da her şey kat kat zamlanmışken hâlâ aynı parayı almak. Kendimi dolandırılmış hissediyorum.

    Ve bu duygu günden güne artıyor. Çünkü dolar ve altının durumu malum. Birde herşeye kat kat zam geliyor.

    Yani çok merak ediyorum siz bu duyguları yaşamıyormusunuz?!

     

     

     

     

     

     

     

     

    Benimde şu an iş bankası ziraate geçmeyi düşünüyorum.Ziraatin emeklilere verdiği ayrıcalıklar başaka bankalarda yok.Cepten yine herşeyini yapabilirsinZiraat kredide kolaylık tanıyor.Diğer bankalara göre

×
×
  • Create New...