Jump to content

candemir2005

Üye
  • Posts

    532
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by candemir2005

  1. polymorpha, 2 saat önce yazdı:

    ben de uğraşlar sonucu bulamadım regedit değilde Windows\SystemApps\MicrosoftWindows.Client kısmın da bir ayar olduğunu düşünüyorum

    Birkaç farklı reg ayarı sonunda buldum bu sefer de başlat butonu pasif hale geldi ve pil göstergesi gitti. Startisback kurdum başlat butonu aktif hale geldi ama batarya göstergesi yok onun için de alternatif uygulama kuracağım.

    oeaWiaDO_o.pngCPzSgRwd_o.png

  2. polymorpha, 5 dakika önce yazdı:

    parmak izi ile ilgili sorun sanırsam 
    "C:\Windows\System32\LogonUI.exe" dosyasını
    "C:\Windows\syswow64\ kopyalayıp dener misiniz 

    hello yüz tanıma uygulamasını da yükleyip denemeniz gerekmekte

    image.thumb.png.43c8cf611f0a7f81b898be4cc4ae8e35.png

    Hocam çok teşekkürler dediğinizi yaptığımda hatadan kurtuldum. Yine geri bildirim olarak aygıt yöneticisine girdiğimde aşağıdaki hatayla karşılaştığımı belirtmek isterim.

    E7iZIBV.pngax2SpW7Q_o.png

  3. polymorpha, 12 dakika önce yazdı:

    netframework windows özellikleri aç ve kapat üzerinden dilediğiniz zaman açabilirsiniz. açık kalması sistemi yavaşlatacaktır. bu yüzden orjinal kapalı durumuna aldım

    mağaza çalışmaz ise başlatta bulunan herhangi bir uygulamayı yükledikten sonra çalışacaktır.

    yorum için teşekkür ederim :)

    Yanıtınız ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim. Her açılışta aşağıdaki hata çıkıyor tamam'a bastıktan sonra parmakiziyle oturum açabiliyorum. Acaba düzeltilebilir mi?

    MK4XaXWT_o.png

  4. Sistemi kurdum akıcı çalışıyor. Keşke framework 3.5 de aktif edilseydi. İlk açılışta wifi hazır gelmiyor, isoyu yazdırmadan önce indirmenizi öneririm. Güncelleştirmeler neredeyse problemsiz yapıldı(Cumulative Update for Windows 11 (10.0.22000.100) (KB5004300) kurulmadı). Defender hizmetinin kalıcı olarak kaldırılmış olması beni mutlu etti. 8GB ramli Acer Swift 5'de kaynak kullanımlarını görselden görebilirsiniz. Parmakiziyle oturum açma(ufak tefek hata verse de) ve wifi yazdırma sorunsuz çalıştı ki beklemiyordum. Güzel sistem olmuş elinize sağlık. Aşağıdaki üç uygulamayı kurdum ve sorunsuz şekilde kullanıyorum.

    - Corelcad 2021
    - Office 2021
    - Autocad 2022

    WzkbtZmR_o.png

    • Like 1
  5. Aradım ama bulamadım Winreducer ile silinebilecek her şeyi silmek istiyorum (programlar ve oyunlar stabil çalışsın yeterli) Güvenli olarak neleri silebilirim Modern UI, iexplorer, onedrive, defender ve diller haricinde?

  6. başlat tuşu açılmıyor nasıl düzeltebilirim...

    http://download.iobit.com/startmenu-setup.exe

     

    bunu kurabilirsiniz


    defender açık bunda kasıyor ve windows 10 home olsaydı dahi iyiydi windows mağaza yerine defender silinseydi daha mantıklı olurdu :)

    http://www.tenforums.com/attachments/tutorials/18530d1430935545-windows-defender-turn-off-windows-10-a-turn_off_windows_defender.reg

     

    http://msft.gq/pub/apps/NoDefender.zip

     

    bu iki dosyayı çalıştırırsanız windows defender çalışmaz bir daha

  7. windows 8 "N" sürümlerinde sistem derecelendirme çalışmıyor. Eğer buna önem veriyorsanız lütfen "N" olmayan windows 8 sürümlerini kurun. Lakin @byexorcist; mediaplşayer güncellemesi kurdum ve bende çalıştı demiş ona anlam veremedim. Ki eğer böyle bir şey varsa o güncellemeyi upload edin de daha önceden "N" sürümlerini kuranlar faydalansın. :)

    N sürümleri için ilgili eklenti aşağıdadır

    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30685

×
×
  • Create New...