Jump to content

Wista Da Kısayolların üzerindeki Ok Işaretleri


YILDIZAVCISI

Recommended Posts

Programsızda yapabiliyormuşsun ;

Windows, bir sürücünün simgesini masaüstüne taşıdığınızdai kısayol oluşturmak isteyip istemediğinizi sorar. Olumlu cevap verirseniz yeni sürücü simgesi kısayol okuyla belirtilmiş olarak masaüstünde görünecektir. Gereksiz okları ise şu şekilde kaldırabilirsiniz.

BAŞLAT/ÇALIŞTIR a gidip regedit yazarak onu çalıştırın oradan HKEY_CLASSES_ROOT/Inkfile anahtarını arayın ve IsShort veya IsShortcut kaydını silin Kayıt düzenleyicisini kapatın ve Windows' u Yeniden Başlatın. hepsi bu kadar!

Link to comment
Share on other sites

Windows Vista'yı en iyi hale getirmek için küçük yazılımlar çıkmaya devam ediyor. Vista'nın kısayollarındaki ok işaretinden sıkılanlar varsa bu yazılımı kaçırmasın.

Bilgi için: Frameworkx.com

Dosya boyutu: 546 KB

Dili: İngilizce

Fiyatı: Ücretsiz

Daha önce Windows XP'den hatırlayacağımız bu işlem, aslında Kayıt Defteri'nden (Regedit) de yapılabiliyor ama kaçımız uğraşırız ki… Bu ihtiyacı giderecek olan minik bir yazılım, istediğimiz sonucu almamıza olanak sağlıyor. Vista Shortcut Overlay Remover adlı program, Windows Vista için görev başında. Aşağıda gördüğünüz gibi ok işaretini isterseniz küçültebiliyorsunuz isterseniz yok edebiliyorsunuz.

fxvisor%201.2%20window.PNG

http://download.softpedia.com/dl/b4247c56f70182ebb1ffddb0fd7058bf/4a604a8e/100058880/software/desktop/FxVisor32.msi[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...