Jump to content

Easeus Win11 Builder 1.5


deli_petro06
 Share

Recommended Posts

Cümleten Selamun Aleyküm Arkadaşlar...

Uygulamanın iddaasına göre usb belleği takıp win11 iso' su yazdırabiliyor ve TPM v.s gibi şeyleri seçerek atlatabiliyormuşsunuz. Güvenilir mi bilemem? Majorgeeks' te gördüm. İşinize yarayabilir diye ekliyorum. Bundan sonrası Majorgeeks'ten çeviridir...

 

EaseUS Win11 Builder, Windows 11'i indirmenize, isteğe bağlı olarak TPM'yi atlamanıza ve önyüklenebilir bir USB sürücü oluşturmanıza yardımcı olacak ücretsiz, taşınabilir bir uygulamadır.

Ne yaptığınızı biliyorsanız, her zaman Windows 11'i kendiniz indirebilir ve bir flash sürücüye yazabilirsiniz.

Ancak bazen farklı kanallardan geçmek zor olabilir ve kişiyi rahatsız edebilir. EaseUS Win11 Builder, ISO'yu indirerek, size Güvenli Önyükleme ve Güvenilir Platform Modülünü (TPM) atlama seçeneği vererek ve önyüklenebilir bir sürücüye yazarak olası tüm sorunları ortadan kaldırır.

Başlamak için, önyüklenebilir bir flash sürücü takın ve win11builder.exe'ye çift tıklayın. Aşağıdaki ekran görüntülerinde görebileceğiniz gibi, arayüz basit ve her beceri seviyesinde kullanımı kolaydır. İsteğe bağlı olarak, TPM'yi atlamak için kutuyu işaretleyebilir, ardından altta doğru önyüklenebilir USB sürücüsünün seçildiğini doğrulayabilirsiniz.

Oluştur'a tıklayın ve önyüklenebilir sürücünüzün içeriğinin silineceği konusunda bilgilendirileceksiniz.

Ardından, 4+ gigabayt indirme işleminin tamamlanmasını beklemeniz gerekir. En iyi durumlarda bile, bu 20 dakika veya daha fazla sürmelidir. Microsoft sunucularının genellikle yüksek hızlı olduğunu ve indirme tamamlanana kadar mevcut indirme bant genişliğinizin tamamını tüketebileceğini unutmayın.

İndirme tamamlandığında, tamamlanana kadar adım adım neler olduğunu gösteren bir durum göreceksiniz. Testlerimizde, tüm süreç 45 dakika sürdü ve mükemmel bir şekilde Windows 11 önyüklenebilir bir ISO oluşturdu.

EaseUS Win11 Builder, Windows 11 ISO indirmenin tüm varsayımlarını ortadan kaldırır. İster inek, ister amatör, ISO bulmaya çalışan veya TPM'yi atlayan biri olun, EaseUS Win11 Builder'ı kullanarak Windows 11'i indirmenin önüne geçemezsiniz.

Bitirdiğinizde EaseUS Win11 Builder'ı silmeye karar verirseniz küçük bir sorun, AliyunWrapExe'in geçici dosya konumundan çalışmaya devam etmesidir. Görev Yöneticisi'nde görevi (AliyunWrapExe.exe) sonlandırabilir veya yeniden başlatabilirsiniz.

index.php?ct=files&action=thumb&id=30185index.php?ct=files&action=thumb&id=30186index.php?ct=files&action=thumb&id=30187index.php?ct=files&action=thumb&id=30188

İNDİRME LİNKİ:

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Easeus Win11 Builder 1.5

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...