Jump to content

Google da Yenildi!


emily

Recommended Posts

Servisleriyle rakiplerini ezip geçen Google, bu sefer geri adım attı. Yahoo'nun gölgesinde kalmamak için kapatmaya karar verdiği servisi açıklıyoruz.

Google'ın arama temalı olmayan ilk projelerinden 4 yıllık Google Answers projesi, maalesef sona geldi. 28 Kasım 2006 tarihinden itibaren yeni soru kabul etmeyen servis, şimdilik eski soru ve cevapların okunmasına olanak sağlıyor. Google'ın bu servisi sayesinde spordan bilgisayara kadar birçok konuda veya hayata dair hemen her konuda çeşitli uzmanlar, kafanızdaki soruları cevaplıyordu.

googleanswers.gif

Yahoo'nun servisi daha çok tutuldu

Servisi neden durdurduklarına dair bir açıklama yapmayan Google yetkilileri suskunluğunu korusa da hiçbir zaman beklenilen populariteyi yakalayamamış projelerinin özellikle Yahoo Answers servisinin gölgesinde kalmış olması bu kararda bir etken olarak gösteriliyor.

Yahoo Answers;

http://answers.yahoo.com/[/CODE]

shiftdelete

Link to comment
Share on other sites

Bunun bir yenilgi olduğunu sanmıyorum, google'nin işine gelmiyordur okadar... Internetin royal king'inin google olduğunu hepimiz biliyoruz, adamlar Microsoft'ta kafa tutuyor... Microsoft 20 yılda 120 Milyar $ yapmış ama google bir kaç yıl içerisinde 30 Milyar $ çıktı... gerisini siz düşünün!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...