Jump to content

Check Point güvenliği mobil cihazlarda


trendmark

Recommended Posts

Check Point güvenliği mobil cihazlarda

2524862.jpg

Ağ ve bilgi güvenliğinde önde gelen isimlerden Check Point, yeni mobil güvenlik çözümleri SecureClient Mobile ile Windows Mobile tabanlı mobil cihazlar için kurum kaynaklarına ve kurumsal e-mail hesaplarına güvenli ve kesintisiz erişim sağladıklarını duyurdu. SecureClient Mobile, mobil kullanıcılara, hizmet ve güvenlikte bir kesinti olmaksızın serbestçe dolaşım özgürlüğü sağlıyor.

Windows Mobile tabanlı mobil cihazlar için özel olarak geliştirilen SecureClient Mobile, Check Point VPN-1 ve Connectra gateway’ler ile kesintisiz VPN bağlantısı sağlayarak, dolaşım halindeki mobil kullanıcıların tekrar tekrar tanılanması (authentication) ihtiyacını ortadan kaldırıyor. SecureClient Mobile, mobil kullanıcılara, hizmet ve güvenlikte bir kesinti olmaksızın serbestçe dolaşım özgürlüğü sağlıyor.

Microsoft Kıdemli Ürün Planlama Yöneticisi Samir Kumar, giderek daha fazla sayıda ve çeşitlilikte iş uygulamasına mobil cihazlardan erişmenin mümkün olabildiğini ve buna paralel olarak da mobil data ağları ile Wi-Fi ağlar arasında VPN geçişinin giderek daha kritik hale geldiğini belirterek, Check Point’in Windows Mobile tabanlı cihaz kullanıcıları için güçlü bir güvenlik çözümü sunduğunu vurguladı.

SecureClient Mobile’ın başlıca özellikleri arasında:

- Konumdan Bağımsız Network Erişimi: Mobilite ve taşınabilirlik için tasarlanmış olan SSL tabanlı VPN istemcisi, çeşitli ağlar ve ağ tipleri üzerinden kolayca ve güvenli bir şekilde bağlantı sağlar.

- Artırılmış Cihaz Güvenliği: Önceden tanımlı güvenlik politikları ile mobil cihaz ve verinin hacker’lardan ve tehditlerden korunması.

- Gelişmiş Roaming: Oturum sürekliliği ve kimlik önbelleği sayesinde, kullanıcı bilgilerini yeniden girmeye gerek kalmadan, tekrar bağlanma ve VPN oturumunun muhafazası.

- Otomatik Veri Teslimi: Gelişmiş ağ özellikleri sayesinde, tüm IP tabanlı uygulamaların mobil cihaz ile doğrudan VPN tüneli üzerinden haberleşmesinin sağlanması. Örneğin, Microsoft Direct Push Teknolojisi ile, e-mail, takvim, kişi veya görev bilgilerinin sunucuya ulaştığı anda Windows Mobile tabanlı cihaza teslimi.

- Merkezi Yönetim ve Politika Kontrolü: Tek bir birleşik yönetim arayüzü ile politika denetimi. Over the Air (OTA) özelliği ile otomatik güncelleme, uyumluluk ve onarım bulunuyor.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...