Jump to content

Memo ve Hido'yu All-Star yapalım..


OulCidoY

Recommended Posts

Dawniecim sakın öyle deme. Özellikle Mehmet için öyle söyleme. Onların milli takımda olmamalarının tek sebebi şerefsiz bir yönetim kadrosu ve saçma bir federasyon. 1. ağızdan bir federasyon yetkilisinin söylediği sözleri naklediyorum sana.

"Mehmetle konuştum çocuk ağlayacaktı. Neden bizi takıma çağırmadınız nedeni ne bunun dedi. Doğan hakyemez bunun en büyük sorumlusu dedim. Sizi takımda görmek istemiyormuş. Neden ne yaptık ki biz doğan abiye dedi. Sen bişey yapmadın hidayet ve mirsad. Onların varlığı doğan beyi ve bazı yönetim kadrosunu tehdit ediyormuş. Tanjevice sizin hakkınızda bir iki şey söylemiş. Özellikle kamplara katılamamanız ile ilgili dedim. O da abi biz kamplara sezon sonu rehabilitasyonu sağlık kontrolü ve yorgunluktan katılamadık. Son Türkiye kampına katılacaktık ama. Bizi çağırmadılar. Hepsini biliyorum dedim umarım doğan bey yakın bir gelecekte bu takımda olmazda sizin gibi değerli oyuncuları kaybetmeyiz."

Hidayetle Doğan Hakyemez arasında geçekten büyük bir sorun var. Bir milli maç sonrası kava etmişler ve olaya mirsad karışmış hidoyu desteklemiş. Doğan hakyemez de çevresini kullanarak o maçtan sonra 2 maça hidayeti çıkarttırmamış. Hidayetin sakat olduğunu söylediler daha sonra oynamama nedeni olarak.

Artık sen düşün.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...