Jump to content

Resimlerimi Dökümanlarımı Yazdıramıyorum..


SupporterS

Recommended Posts

S:a arkadaşlar ben xp pro kullanıyorum ve yeni bi yazıcı aldım yani yazıcı + tarayıcı + fotokopi ilk defa kullanıyorum kurdum driverini yazıcıya resim koydugum zaman bilgisayarıma atabiliyorum fakat bilgisayarımdaki resimleri dökümanları yazdıramıyorum yazdır dediğimde .xps dosyası olarak kaydediyor onuda çift tıkladığımda web tarayıcımda açılmaya çalışıyor fakat oda açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden allah razı olsun..

Link to comment
Share on other sites

Yazıcıyı eğer doğru bir şekilde kurduysanız denetim masasından yazıcılara girin ve orda yazıcınızın simgesinin olup olmadığına bakın. mesela hp6410 gibi bir simge varsa ona sağ tıklayıp "varsayılan yazıcı olarak ata" yı tıklayın. artık belgeleri rahatlıkla yazdırmanız lazım. Yok eğer denetim masasında yazıcınızın modeline uygun simge yoksa kurulum olmamış demektir. Yazıcı cdsini takıp yeniden kurarsınız.

Link to comment
Share on other sites

Yazıcıyı eğer doğru bir şekilde kurduysanız denetim masaından yazıcılara girin ve orda yazıcınızın simgesinin olup olmadığına bakın. mesela hp6410 gibi bir simge varsa ona sağ tıklayıp "varsayılan yazıcı olarak ata" yı tıklayın. artık belgeleri rahatlıkla yazdırmanız lazım. Yok eğer denetim masasında yazıcınızın modeline uygun simge yoksa kurulum olmamış demektir. Yazıcı cdsini takıp yeniden kurarsınız.

evet gayet açık ve net. bu sorununu çözecektir. ama bilgisayara tarama yaptığına göre muhtemelen kurulum doğru yapılmıştır ama kontrol etmekte fayda var.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...